Brunch på Bredehus

Vi tilbyder dette arrangement i tidrummet 10.00 til 14.00 (buffet 10.00 til 13.00)

Min 20 couverter

Rundstykker, rugbrød og surdejsboller

Hjemmegjort marmelader og chokoladecreme

Udvalg af europæiske oste

Charcuterie med tilbehør

Letrøget laks med rygeost og dild

Tunmousse med kapers og purløg

Økologisk yoghurt med mysli og syltede bær

Røræg med tørsaltet bacon

Stegte brunchpølser

Lun leverpostej med stegte svampe

Pandekager med sirup og frisk frugt

Gateau marcel (mørk chokoladekage)

Udvalg af wienerbrød

Inkl. kaffe/the og juice

Pris pr. pers kr. 295,-

Tilkøb:

Bobler 45,- pr. person

Bitter 35,- pr. person

 

Frokostbuffet klassisk dansk

Gammeldags modnede sild med cremefraiche og syltede skalotteløg.

Stegte sild med grov sennep, æg og karrysalat.

Pandestegt rødspættefilet med remoulade.

Enebærrøget laks med peberrodscreme, æbler og radiser.

Tarteletter med årstidens fyld.

Mørbrad af gris med bløde løg og surt.

Bryst af dansk gårdkylling med kompot, persillekartofler og hønsesky.

Årstidens friske salater.

Oste med syltede nødder.

Citronfromage med frisk fløde og knas.

Syltet frugt og rørt is.

295,- pr pers.
465,- pr pers inkl. øl, vand og vin I 5 timer – tilbud gælder mandag til fredag.
Weekend og helligdagstillæg kr. 100,-

 

Festbuffet 1

Letrøget laks med rygeost og dild.

Terrine af unghane fra hopballe med sennep og æbler.

Bagt vesterhavsfisk med syltet fenikel og urtemayo.

Cæsar salat med kalvebacon og vesterhavsost.

Kalvecuvette med timian og hvidløg og rødvinssauce.

Bryst af gris med BBQ og løg.

Bagte rodfrugter med rosmarin og citron.

Knuste kartofler med krydderurter.

Årstidens friske grønt.

Osteudvalg med garniture.

Mørk chokoladecreme med knas.

“cheesecake” med blåbær og havtorn.

385,- pr pers

 

Festbuffet 2

Carpaccio af okse med olivenolie, urtecreme og parmesan.

Letrøget ørred med syltet tomat og saltet agurk.

Cremet svampebisque med syltet karl johan og persilleolie.

Salat med rejer, ærter og røget mayo.

Okseculotte med rosmarin og trøffelsauce.

Braiserede svinekæber med masser af jordskokker.

Ristede kartofler med krydderurter.

Årtidens friske grønt.

Osteudvalg med garniture.

Hvid chokolademousse med æbler.

Panna cotta med vanilje og lakrids.

385,- pr pers

Til alle buffeter serveres diverse surdejsbrød med vores smør og dip.