”CHEFS TABLE”

EN EKSKLUSIV OPLEVELSE I RESTAURANTEN

Forkæl dine nærmeste eller dit personale, plej dine forretningsforbindelser eller saml dine venner til mad og vin på højt niveau i afslappede rammer.

Menuen ved ”Chefs Table” er en hyldest til de bedste råvarer sæsonen byder på.

Vi går i kælderen og udvælger lækre vine til at akkompagnere menuen. Så læn jer tilbage, lad os tage styringen og nyd en aften i restauranten med gastronomi og vin på højt niveau.

”CHEFS TABLE” INDEHOLDER

Champagne og snacks

5 retters menu

Eksklusiv vinmenu – afstemt til menuen

Kaffe/the, avec og petit fours

995,- pr. person

(Min. 8 personer – ”Chefs Table” skal reserveres min. en uge i forvejen)

VI HAR TIDLIGERE SERVERET FØLGENGE VED ”CHEFS TABLE”

Sprøde og bløde snacks

NV, Ayala, Brut Majeur

Kammusling, jordskokker og trøffel

2015 Pinot Auxerrois, Paul Blanck

Hummer, syltede hvide asparges og bisque

2014 Bourgogne blanc, ”Les Planhottes”, Franchois d’Allaines

Svinekæbe, blomkål og syltede blomster

2011 Chateau du Moulin a Vent

Due, rødbede, lakrids og gammel dansk

2012 Barolo, Diego Conterno

Pære, kærnemælk og hasselnødder

2012, Sichel Sauternes