Efterår – august / september / oktober

FORRET

Stegt kulmule med med luftig skum, syltede løg og urter

Rimmet laks med stikkelsbær, sennepssalater og vinaigrette med dild

Gravad krondyr med ribs, trøffelcreme og karse 

HOVEDRET

Langtidsstegt gris med solbær gulerødder og sky med solbær

Stegt dyrekølle med rødbeder, bær og “vildtsauce”

Stegt kalveculotte med masser af svampe, kål og sauce med røget marv

Til alle hovedretter serveres kartofler stegt med timian 

DESSERT

Æbler, hvid chokolade og lun karamel

“Gulerodskage” med havtorn og kærnemælksis

Skovens dessert – Cremet is på birkebark med “jord og grene”

NATMAD

Sæsonens suppe med surdejsbrød og smør

Biksemad med rugbrød, rødbeder og sauce bearnaise

Æggekage med masser af bacon, purløg, tomat og rugbrød