Hver mandag – lørdag fra kl. 17.30 – 19.30.
Alle søndage hele året – Flæskesteg med hele svineriet fra kl. 17.30 – pr. portion kr. 75,00

Nogen vil kalde det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren.
Og så er der nok af det hele til de store husmænd.

Uge 17  – Kalvesteg stegt som vildt, grøntsager, hvide og brune kartofler, surt, sødt, waldorfsalat samt mild flødesauce.

Uge 18 – Oksefilet m. pebersauce og grove fritter, stegte svampe, kål, samt forårsløg

Uge 19 – Dansk bøf m. bløde løg, surt og sødt, hvide kartofler og brun sovs

Uge 20 – Stor ”Wiener”Schnitzel af skinkekød, ærter, citron, kapers, peberrod, stegte kartofler og skysovs

Uge 21 – Stegte BBQ Ben, fritter eller bagt kartoffel m. hvidløgssmør, mixet salat m. dressing

Uge 22 – Plankebouef m. kryddersmør, stegte grøntsager, pommes frites og sauce bearnaise

Uge 23 – Kalvesteg stegt som vildt, grøntsager, hvide og brune kartofler, surt, sødt, waldorfsalat samt mild flødesauce

Prisen ligger fast kr. 75,00 pr. portion.
Ud af huset i portionsbakker kr. 95,00.

 

Husmandskost kan ikke tilbydes som selskabsmenu.