Hver mandag – lørdag fra kl. 17.30 – 19.30.
Alle søndage hele året – Flæskesteg med hele svineriet fra kl. 17.30 – pr. portion kr. 89,00

Nogen vil kalde det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren.
Og så er der nok af det hele til de store husmænd.

Uge 26 – Stor ”wiener”schnitzel af skinke, ærter, citron, peberrod, kapers samt stegte kartofler.

Uge 27 – Dansk Bøf m. bløde løg, nye kartofler, surt og sødt samt skysauce.

Uge 28 – Rosastegt kalveculotte, sommerløg og champignon, nye kartofler og mild flødesauce.

Uge 29 – Stegte BBQ-Ben, pommesfrites, mixet salat og dressing.

Uge 30 – Kalvesteg stegt som vildt, sommergrønt, surt og sødt, brune kartofler samt vildtsauce.

Uge 31 – Grill tallerken m. marineret kortelet, kyllingebryst og grillpølse, mixet salat og dressinger. Denne uge griller vi på terrassen – det bliver så hyggeligt.

Uge 32 – Stor ”wiener”schnitzel af skinke, ærter, citron, peberrod, kapers samt stegte kartofler.

Uge 33 – Skinstegt kylling, hjemmelavede agurkesalat, sommergrønt, nye kartofler og skysauce.

Uge 34 – Marineret oksefilet, blandet salat, dressing, stegte kartofler og pebersauce.

Uge 35 – Stegt flæsk m. nye kartofler, persillesovs og rødbeder.

Uge 36 – Kalvesteg stegt som vildt, sommergrønt, surt og sødt, brune kartofler samt vildtsauce.

Prisen ligger fast kr. 89,00 pr. portion.
Ud af huset i portionsbakker kr. 95,00.

 

Husmandskost kan ikke tilbydes som selskabsmenu.