BLÅ BOG – MIKKEL

  • Årgang 1990 fra Herning – Nu Vejle.
  • Søn, Oscar, født 2011.
  • Bor med kæresten Maria.
  • Handelsskole.
  • Grundforløb, Teknisk Skole.
  • Elev, Torvehallerne, Vejle.
  • Elev og Udlært fra Skyttehuset, Vejle.
  • Kok, Gastronom uddannelse fra Hansenberg, Kolding.
  • Sommerpraktik, NIMB – Tivoli.
  • Kok og souchef på Skyttehuset.
  • Kok, Restaurant Neptun.
  • Kok, Restaurant Remouladen.
  • HOTEL BREDEHUS.

BLÅ BOG – SØREN RIIS

  • Årgang 1974 født i Køge – opvokset i Grejs ved Vejle.
  • Gift med Birgit – Søn Kasper fra 1996 – Datter Maja fra 1999.
  • Bor sammen i Grejs.
  • Handelsskole.
  • Uddannet i FDB – Brugsen.
  • Salgskonsulent Detail for Tørsleff og SantaMaria.
  • Salgskonsulent Catering for Oscar og Findus.
  • Læst erhvervspsykologi, merkonom i personaleledelse.
  • Lederkursus fra LOGO Coach.
  • Personlig Coachforløb af CULTIVATOR.
  • Forpagter af Lindved Sognegård.
  • Køb af konkursramt Slagterforretning. Køres op og sælges.
  • Forpagter af Restaurant på Dyrehavsbakken.
  • Forpagter af Skyttehuset og Restaurant Vejle Golf Club.
  • Konsulent for HORECA v. Hørkram Foodservice, Århus.
  • HOTEL BREDEHUS.

BLÅ BOG – JAN SØGÅRD

  • Årgang 1962 – en rigtig Vejledreng.
  • Gift med Lena – Bor sammen på Nørremarken.
  • Søn Simon fra 1993 og Søn Kristian fra 1995.
  • Uddannet i FDB – KVICKLY.
  • 1. mand Faktakæden.
  • Uddelerassistent Superbrugsen Nørremarken.
  • 1. mand MAXI Marked.
  • Salgskonsulent CARLSBERG DANMARK.
  • Forpagter Middelfart Bowlingcenter.
  • Forpagter Østjysk Bowlingcenter, Hedensted.
  • Forpagter Skyttehuset og Restaurant Vejle Golf Club.
  • Medejer af Ejendomsselskab og kantinedriftselskab.
  • HOTEL BREDEHUS.

BLÅ BOG – JESPER HEDEGAARD LARSEN

  • Årgang 1982 – Født og opvokset i Fredericia
  • Bor sammen med Sanne – Datter Freja fra 2009, Sofie fra 2000
  • Bor i Mølholm
  • Uddannet kok på Skyttehuset i 2003
  • Kok på Kongeskibet DANNEBROG i 2004
  • Kok ved Kronprinsen & Mary’s Bryllup på Fredensborg Slot
  • Kok hos Kokkekompagniet i Kolding
  • Indehaver af Restaurant Hannerupskov i Fredericia
  • Udvikler af Restaurant og selskabskoncept på Hopballe Mølle
  • Køkkenchef på Hotel Propellen i Billund
  • Lederuddannelse hos Dansk Erhverv
  • Kokkefaglærer på kokkeskolen HANSENBERG i kolding
  • Diplom i erhvervspædagogik hos METROPOL
  • Konsulent og Key Account Manager hos Unilever Food Solutions
  • HOTEL BREDEHUS
  • RESTAURANT SKYTTEHUSETb og kantinedriftselskab.
  • HOTEL BREDEHUS.