Sommer – juni / juli / august

FORRET

Pocheret torsk med grønne nuancer og cremet sauce

Fisk fra egen rygeovn med syrnet fløde, citronpure og urter

Carpaccio af okse med olivenolie, luftig urtecreme og parmesan

HOVEDRET

Confiteret svinebryst med spæde grøntsager, sommerløg krydret sauce

Oksefilet med frikasse af sommerens nye grøntsager og rødvinssauce

Langtidsstegt kalv med spinatpure , ærter, grillet løg og kalvesauce 

Til alle hovedretter serveres kogte nye kartofler med krydderurter

DESSERT

Bredehus’ “Jordbær med fløde”

Sommerens bær med rå vanillekrans, passionsfrugt og cremet is

Chokolade med hindbærmousse, knas og sorbet

NATMAD

Sæsonens suppe med surdejsbrød og smør

Biksemad med rugbrød, rødbeder og sauce bearnaise

Æggekage med masser af bacon, purløg, tomat og rugbrød