Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. Vi respekterer både råvarer, håndværket og lægger alt vores kærlighed i tilberedningen af disse.

Køkkenet tager udgangspunkt i det klassiske og kombinerer det med moderne teknikker. Hos os er smagen i centrum og vi søger at bruge de bedste råvarer årstiden byder på.

Velbekomme!

ForretHovedretDessertBørnemenu

Desserter:

“Guleroden”
Hjemmebagt gulerodskage med havtorns sorbet, vanilje-ostecreme og sprødt
95,00

“Klassikeren”
Bredehus islagkage på marzipanbund med råsyltede bær og sprødt
85,00

“Pandekage”
2stk pandekager med hjemmelavet vaniljeis samt chokoladesauce
75,00

“Lidt for sjov”

Kaffe/the
30,00

Hjemmelavet sødt (2 stk pr. person)
35,00

Hjemmelavet kransekage (2 stk pr. person)
45,00

Irish Coffee
75,00