Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. Vi respekterer både råvarer, håndværket og lægger alt vores kærlighed i tilberedningen af disse.

Køkkenet tager udgangspunkt i det klassiske og kombinerer det med moderne teknikker. Hos os er smagen i centrum og vi søger at bruge de bedste råvarer årstiden byder på.

Velbekomme!

ForretHovedretDessertBørnemenu

Desserter:

“Panna Cotta”
Kokos panna cotta med mangotern i mangosirup, ristede solsikkekerner og mango sorbet
95,00

“Baked Alaska”
Chokoladebund med dagens sorbet overtrukket med brændt marengs og Cointreau
115,00

“Appelsin-trifli”
Hjemmelavet appelsin kompot med kammerjunker, vaniljecreme, nougatin og appelsin sorbet
95,00

“Lidt for sjov”

Kaffe/the
30,00

Hjemmelavet sødt (2 stk pr. person)
35,00

Hjemmelavet kransekage
30,00

Hjemmelavede fyldte chokolader
(Spørg efter dagens fyld)
20,00

Irish Coffee
75,00