Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. Vi respekterer både råvarer, håndværket og lægger alt vores kærlighed i tilberedningen af disse.

Køkkenet tager udgangspunkt i det klassiske og kombinerer det med moderne teknikker. Hos os er smagen i centrum og vi søger at bruge de bedste råvarer årstiden byder på.

Velbekomme!

ForretHovedretDessertBørnemenu

Desserter:

“Rabarberen”
Kold rabarbersuppe med hjemmelavet vaniljeis og rabarberkompot
85,00

“Klassikeren”
Bredehus islagkage på marzipanbund med råsyltede bær og chokoladesauce
75,00

“Osten”
4 slags Arla unika ost med smørstegt rugbrød, kiks og kompot
110,00

“Ananassen”
Marineret ananas med hjemmelavet vaniljeis, ristet kokos og ananassirup
85,00

“Lidt for sjov”

Kaffe/the
25,00

Hjemmebagte småkager (2 stk pr. person)
25,00

Hjemmelavet kransekage (2 stk pr. person)
45,00

Irish Coffee
65,00

Varm øl med flødeskum
65,00