Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. Vi respekterer både råvarer, håndværket og lægger alt vores kærlighed i tilberedningen af disse.

Køkkenet tager udgangspunkt i det klassiske og kombinerer det med moderne teknikker. Hos os er smagen i centrum og vi søger at bruge de bedste råvarer årstiden byder på.

Velbekomme!

ForretHovedretDessertBørnemenu

Desserter:

“Rabarberen”
Rimmet rabarber med hvid chokolade ganache, margens og hjemmelavet vanilje is
95,00

“Klassikeren”
Bredehus islagkage på marzipanbund med råsyltede bær og sprødt
85,00

“Chokoladen”
Hjemmelavet chokolademousse med sprød nøddeflage, sorbet samt friske bær
95,00

“Lidt for sjov”

Kaffe/the
30,00

Hjemmelavet sødt (2 stk pr. person)
35,00

Hjemmelavet kransekage (2 stk pr. person)
45,00

Irish Coffee
75,00