Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. Vi respekterer både råvarer, håndværket og lægger alt vores kærlighed i tilberedningen af disse.

Køkkenet tager udgangspunkt i det klassiske og kombinerer det med moderne teknikker. Hos os er smagen i centrum og vi søger at bruge de bedste råvarer årstiden byder på.

Velbekomme!

ForretHovedretDessertBørnemenu

Desserter:

“Æblet”
Bagt æble med kanelsukker, karamel og æblesorbet
75,00

“Klassikeren”
Bredehus islagkage på marzipanbund med råsyltede bær og chokoladesauce
75,00

“Efteråret”
Hjemmelavet vaniljeis med chokolade jord og chokolade grene
65,00

“Lidt for sjov”

Kaffe/the
25,00

Hjemmebagte småkager (2 stk pr. person)
25,00

Hjemmelavet kransekage (2 stk pr. person)
45,00

Irish Coffee
65,00