Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. Vi respekterer både råvarer, håndværket og lægger alt vores kærlighed i tilberedningen af disse.

Køkkenet tager udgangspunkt i det klassiske og kombinerer det med moderne teknikker. Hos os er smagen i centrum og vi søger at bruge de bedste råvarer årstiden byder på.

Velbekomme!

Forret Hovedret Dessert Børnemenu


Forretter:

(alle forretter er serveret med hjemmebagt brød og 2 slags smør)

“Rejemaden”
Smørstegt surdejsbrød med håndpillede rejer, hjemmerørt mayo og citrus
75,00

“Klassikeren”
Klassisk carpaccio af oksefilet med parmasanmayo, syltede svampe og ristede kerner
105,00

“Kartoffelmaden”
Knuste nye kartofler med rygeostcreme, purløg, friske ærter og sprødt brød (V)
75,00

“Salaten”
Kokkens frie salat af årstidens friske grønsager med vinagrette (V)
65,00