Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. Vi respekterer både råvarer, håndværket og lægger alt vores kærlighed i tilberedningen af disse.

Køkkenet tager udgangspunkt i det klassiske og kombinerer det med moderne teknikker. Hos os er smagen i centrum og vi søger at bruge de bedste råvarer årstiden byder på.

Velbekomme!

ForretHovedretDessertBørnemenu

Hovedretter:
(Max. 3 forskellige hovedretter pr. bord)

“Burgeren”
Saftig bøf af hakket oksekød med salat, tomat, syltet rødløg, cheddarost og hjemmelavet Romesco dressing og mayonaise. Hertil grove fritter og hjemmerørt aioli
125,00

“Steaken”
225g oksefilet med årstidens grønt. Hertil grove fritter og hjemmepisket bearnaise
245,00

“Laksen”
Skindstegt laks med frisk pasta vendt i citrus/fløde med friske ærter, spinat og løg
175,00

“Klassikeren”
Winerschnitzel af kalveinderlår med pomme saute, ærter, “dreng” og skysauce
175,00

“Vegetaren”
Cremet pasta med friske ærter, spinat, peberfrugt, løg, ristede mandler og urter (V)
135,00

“Vegetar Burger”
Bøf af perlebyg m/chili, hvidløg, loppefrøskaller, salat, tomat og syltet rødløg og hjemmelavet Romesco dressing og mayonaise. Hertil grove fritter og hjemmerørt aioli (V)
125,00