Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. Vi respekterer både råvarer, håndværket og lægger alt vores kærlighed i tilberedningen af disse.

Køkkenet tager udgangspunkt i det klassiske og kombinerer det med moderne teknikker. Hos os er smagen i centrum og vi søger at bruge de bedste råvarer årstiden byder på.

Velbekomme!

ForretHovedretDessertBørnemenu

Hovedretter:
(Max. 3 forskellige hovedretter pr. bord)
(V = vegansk)

“Burgeren”
Brioche bolle med bøf af hakket oksekød. Hertil hjemmerørt pebermayonnaise, hjemmelavet løgkompot, sprøde løgringe, salat og havartiost samt ´grove fritter og hjemmerørt aioli
155,00

“Lange”
Meunier stegt lange med pasta risso vendt i hummersauce med grønne asparges, fermenteret hvidløg, ristede hasselnødder og puffede chips
235,00

“Klassikeren”
Winerschnitzel af kalveinderlår med pomme saute, ærter, “dreng” og skysauce
205,00

“Blomkål (V)”
Friteret blomkål med blomkålspuré, ristede hasselnødder, syltet selleri og asiatisk kokossauce
175,00

“Boeuf Onglet”
(Serveres medium/rød medmindre andet er bestilt)
Serveres med hjemmepisket bearnaise, grove fritter og “mormor salat” med tilhørende dressing
295,00