Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. Vi respekterer både råvarer, håndværket og lægger alt vores kærlighed i tilberedningen af disse.

Køkkenet tager udgangspunkt i det klassiske og kombinerer det med moderne teknikker. Hos os er smagen i centrum og vi søger at bruge de bedste råvarer årstiden byder på.

Velbekomme!

ForretHovedretDessertBørnemenu

Hovedretter:
(Max. 3 forskellige hovedretter pr. bord)

“Burgeren”
Brioche bolle med bøf af hakket oksekød, salat, tomat, syltet rødløg, cheddarost, hjemmelavet Romesco dressing og mayonaise. Hertil grove fritter og hjemmerørt aioli
135,00

“Steaken”
225g entrecote med stegt hjertesalat og årstidens grønt. Hertil grove fritter og pebersauce
215,00

“Torsken”
Bagt torsk med en blanding af stegte kartofler og årstidens grønsager. Hertil senneps-flødesauce
185,00

“Klassikeren”
Winerschnitzel af kalveinderlår med pomme saute, ærter, “dreng” og skysauce
175,00

“Burgeren vegetarisk (V)”
Brioche bolle med bøf af perlebyg m/chili, hvidløg, loppefrøskaller og spidskommen, samt salat, tomat og syltet rødløg og hjemmelavet Romesco dressing og mayonaise. Hertil grove fritter og hjemmerørt aioli
135,00