Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. Vi respekterer både råvarer, håndværket og lægger alt vores kærlighed i tilberedningen af disse.

Køkkenet tager udgangspunkt i det klassiske og kombinerer det med moderne teknikker. Hos os er smagen i centrum og vi søger at bruge de bedste råvarer årstiden byder på.

Velbekomme!

ForretHovedretDessertBørnemenu

Hovedretter:
(Max. 3 forskellige hovedretter pr. bord)

“Burgeren”
Brioche bolle med bøf af hakket oksekød, salat, tomat, syltet rødløg, cheddarost, hjemmelavet Romesco dressing og mayonaise. Hertil grove fritter og hjemmerørt aioli
135,00

“Laksen”
Skindstegt laks med pasta vendt i citron/fløde sauce, edamame bønner, spinat samt løg
195,00

“Hønen”
Confiteret kyllingelår fra Hopballe Mølle med stegt hjertesalat og rødder. Hertil tomat-hønse skysauce og Pommes Rissolé
185,00

“Klassikeren”
Winerschnitzel af kalveinderlår med pomme saute, ærter, “dreng” og skysauce
185,00

“Burgeren vegetarisk (V)”
Brioche bolle med bøf af perlebyg m/chili, hvidløg, loppefrøskaller og spidskommen, samt salat, tomat og syltet rødløg og hjemmelavet Romesco dressing og mayonaise. Hertil grove fritter og hjemmerørt aioli
135,00