Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren.
Og så er der nok af det hele til de store husmænd.

Bemærk max. antal og priser nederst på siden!

Hver mandag til lørdag kl. 17.30 – 19.30 – se  menuer nedenfor.

Alle søndage hele året   kl. 17.30 – 19.30 – Flæskesteg med hele svineriet

Husmandskost år 2020

Uge 1           

Stegt laks på sauté af kål, perleløg, bønner, ovnbagte kartofler og mild sennepssauce. Alternativt: 2 stegte fiskefiletter

Uge 2           

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, hvide kartofler og rødbeder. Alternativt: Biksemad med sauce bearnaise

Uge 3            

Medaljon af kalvefilét, stegte grøntsager, små kartofler og skysauce

Uge 4           

Kokkens sorte gryde m/kartoffelmos og rødbeder

Uge 5         

Stor flæskestegsandwich. Alternativt: ½ grillkylling med pommes frites

Uge 6           

Wienerschnitzel med ærter, pommes sauté, peberrod, kapers, citron, benfri sild og skysauce

Uge 7  – Vinterferien          

BBQ Ben, grove fritter, salatskål og dressing på bordet

Uge 8           

Stegt flæsk (7 skiver pr. person) hvide kartofler, rødbeder og persillesovs

Uge 9         

Farseret porre, stegte svampe, dampede rødder, kartofler og brun sovs

Uge 10         

Gl. dags grydestegt kylling, små hvide kartofler, mormorsalat, agurkesalat  samt skysauce

Uge 11         

Kalvesteg stegt som vildt. Waldorfsalat, surt og sødt, brune og hvide kartofler samt vildtsauce

Uge 12       

Thai-Uge – Vores kok fra Thailand tryller hver aften en lækker buffet med thai-retter

Uge 13

Bøffer af svinemørbrad med bløde løg, bagte rødder, ovnstegte kartofler og champignon á la creme

Uge 14

Helstegt oksefilét med krydderstegte kartofler, pebersauce, salat og dressing på bordet

Uge 15

Stegt flæsk (7 skiver pr. person) hvide kartofler, rødbeder og persillesovs   

Uge 16       

Rosastegt kalveculotte, bønner, perleløg og bacon, ovnbagte kartofler samt skysauce

Uge 17

Wienerschnitzel med ærter, pommes sauté, peberrod, kapers, citron, benfri sild og skysauce

Uge 18         

”HUSARSTEG” Nakkefilet med svampe, bacon og løg, stegte kartofler og brun sovs

Uge 19

Skindstegt kylling, grove fritter, paprikasauce og salat/dressing på bordet

Uge 20

Dansk bøf med bløde løg, hvide kartofler, surt og sødt samt skysauce

Uge 21

Grillstegt ROAST af tykstegsfilét, hjemmepisket bearnaise, pommes frites og blandet salat

Uge 22

Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, grøntsager, hvide kartofler og skysauce

Uge 23

Kæmpe bøfsandwich med bløde løg og brun sovs samt pommes frites og aioli

Uge 24

Frikadeller og stuvet hvidkål, surt og sødt samt hvide kartofler. Alternativt: Biksemad med sauce bearnaise

Uge 25

Wienerschnitzel med ærter, pommes sauté, peberrod, kapers, citron, benfri sild og skysauce

Uge 26         

Forloren hare m/hvide kartofler, stegte grøntsager, surt og sødt samt skysauce

Pris kr. 89,00 pr. portion v/max. 12 personer
  kr. 135,00 pr. portion v/over 12 personer da dette  betragtes som et selskab
Ud af huset i portionsbakker kr. 100,00 pr. portion – max. 8 personer

Lyt til vores radiospot her.