Hver mandag til lørdag kl. 17.30 – 19.30 – se  menuer nedenfor.

Alle søndage hele året    kl. 17.30 – 19.30 – Flæskesteg med hele svineriet

Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren.
Og så er der nok af det hele til de store husmænd. Bemærk max. antal og priser nederst på siden. 

 

Uge 38 – Karbonader med nye kartofler, rødbeder samt sauce med persille, ærter og gulerødder

Uge 39 – Braiseret oksebryst på symfoni af stegt kål, asier og tyttebær, hvide kartofler samt peberrodssauce

Uge 40 – BBQ ben (350g) blandet salat og dressing, bagekartoffel med hvidløgssmør samt pommes på bordet

Uge 41 – Kæmpe pariserbøf med masser af tilbehør. Æggeblomme, rå løg, peberrod, pickles, kapers og rødbede

Uge 42 – Kalvefilet med ovnstegte kartofler, perleløg, bacon og rødder samt skysauce

Uge 43 – Wienerschnitzel af svinemørbrad. Pommes saute, ærter, citron med, kapers, peberrod og benfri sild samt skysauce

Uge 44 – Peberhakkebøf med pommes og hjemmepiskede sauce bearnaise. Salat og dressing på bordet

Uge 45 – Stegt flæsk (7 skiver pr. Pers) med persillesovs, hvide kartofler og rødbeder

Uge 46 – Farseret ribbensteg uden ben. Gulerodssalat, stegte svampe med urter, hvide kartofler og brun sovs

Uge 47 – Kalvesteg stegt som vildt. Surt, sødt og waldorf. Hvide og brune kartofler samt vildtssuce

Uge 48 – Roastbeef på grøntsaute. Ovnstegte kartofler, mild flødesauce og salat på bordet

Uge 49 – Kæmpe bøfsandwich med bløde løg, rødbede, ketchup, remoulade, ristede løg og hjemmelavet agurkesalat. Brun sovs på toppen og Pommes på bordet.

Uge 50 – Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg, bønner og bacon, surt og sødt samt hvide kartofler og skysauce

Uge 51 – Rosastegt kalveculotte med stegte svampe og springløg, stegte kartofler og nedkogt skysauce

Søndag lukket uge 51

Uge 52 – Vi holder lukket – Juleferie

Åbent 31/12 fra 12.00 til 15.00 for afhentning af Nytårsmenuer

Vi åbner igen torsdag den 2/1-2020 kl. 17.30

Pris kr. 89,00 pr. portion v/max. 12 personer
  kr. 135,00 pr. portion v/over 12 personer da dette  betragtes som et selskab
Ud af huset i portionsbakker kr. 100,00 pr. portion – max. 8 personer

Lyt til vores radiospot her.