Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren. Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd (-; 

Bemærk max. antal og priser nederst på siden!

Hver mandag til lørdag kl. 17.30 – 19.30 – se  menuer nedenfor.

Alle søndage hele året   kl. 17.30 – 19.30 – Flæskesteg med hele svineriet

 

Husmandskost år 2020

Uge 7  – Vinterferien          

BBQ Ben, grove fritter, salatskål og dressing på bordet

Uge 8           

Stegt flæsk (7 skiver pr. person) hvide kartofler, rødbeder og persillesovs

Uge 9         

Farseret porre, stegte svampe, dampede rødder, kartofler og brun sovs

Uge 10         

Gl. dags grydestegt kylling, små hvide kartofler, mormorsalat, agurkesalat  samt skysauce

Uge 11         

Kalvesteg stegt som vildt. Waldorfsalat, surt og sødt, brune og hvide kartofler samt vildtsauce

Uge 12       

Thai-Uge – Vores kok fra Thailand tryller hver aften en lækker buffet med thai-retter

Uge 13

Bøffer af svinemørbrad med bløde løg, bagte rødder, ovnstegte kartofler og champignon á la creme

Uge 14

Helstegt oksefilét med krydderstegte kartofler, pebersauce, salat og dressing på bordet

Uge 15

Stegt flæsk (7 skiver pr. person) hvide kartofler, rødbeder og persillesovs   

Uge 16       

Rosastegt kalveculotte, bønner, perleløg og bacon, ovnbagte kartofler samt skysauce

Uge 17

Wienerschnitzel med ærter, pommes sauté, peberrod, kapers, citron, benfri sild og skysauce (schnitzel af svinemørbrad)

Uge 18         

”HUSARSTEG” Nakkefilet med svampe, bacon og løg, stegte kartofler og brun sovs

Uge 19

Skindstegt kylling, grove fritter, paprikasauce og salat/dressing på bordet

Uge 20

Dansk bøf med bløde løg, hvide kartofler, surt og sødt samt skysauce

Uge 21

Grillstegt ROAST af tykstegsfilét, hjemmepisket bearnaise, pommes frites og blandet salat

Uge 22

Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, grøntsager, hvide kartofler og skysauce

Uge 23

Kæmpe bøfsandwich med bløde løg og brun sovs samt pommes frites og aioli

Uge 24

Frikadeller og stuvet hvidkål, surt og sødt samt hvide kartofler. Alternativt: Biksemad med sauce bearnaise

Uge 25

Wienerschnitzel med ærter, pommes sauté, peberrod, kapers, citron, benfri sild og skysauce (schnitzel af svinemørbrad)

Uge 26         

Forloren hare m/hvide kartofler, stegte grøntsager, surt og sødt samt skysauce

Uge 27

Stegt flæsk (7 skiver pr. person) hvide kartofler, rødbeder og persillesovs 

Uge 28

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, hvide kartofler og rødbeder

Uge 29

Rosastegt kalveculotte, bønner, perleløg og bacon, ovnbagte kartofler samt skysauce

Uge 30

Kæmpe bøfsandwich med bløde løg og brun sovs. Hertil fritter og aioli

Uge 31

Grillet kalvefilet med stegte kartofler, sauce bearnaise samt blandet salat

Uge 32

Kyllingkotelet på stegte grøntsager, svampesauce og hvide kartofler

Uge 33

Kommer på menuen senere

Uge 34

Kommer på menuen senere 

Uge 35

Kalvesteg stegt som vildt. Waldorfsalat, surt og sødt, brune og hvide kartofler samt vildtsauce

 

Pris kr. 89,00 pr. portion v/max. 12 personer
  kr. 135,00 pr. portion v/over 12 personer da dette  betragtes som et selskab. Består selskabet af mere end 12 personer, hvoraf nogle bestiller andre menuer end husmandskost, betales ligeledes kr. 135,00 pr. potion.
Ud af huset i portionsbakker kr. 100,00 pr. portion – max. 8 personer

Lyt til vores radiospot her.