Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren. Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Bemærk max. antal og priser nederst på siden!

Hver mandag til lørdag kl. 17.30 – 19.30 – se  menuer nedenfor.

Alle søndage hele året   kl. 17.30 – 19.30 – Flæskesteg med hele svineriet

Uge 29:
Skinkeschnitzel med pom Saute, ærter og “wienerdreng”. Hertil sky- eller smørsauce

Uge 30:
Paneret fiskefilet med persillesauce, hjemmesyltede rødbeder samt hvide kartofler. Alternativt frikadeller

Uge 31:
Bøfsandwich med det hele

Uge 32:
Svinekotelet på skaft med ærter, perleløg og bacon, skysauce samt pom Rissolé

Uge 33:
Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg, oksesauce samt hvide kartofler

Uge 34:
Stegt flæsk (7 skiver) med persillesauce, hjemmesyltede rødbeder samt hvide kartofler

 

Pris kr. 95,00 pr. portion v/max. 12 personer
  kr. 145,00 pr. portion v/over 12 personer da dette  betragtes som et selskab. 
Ud af huset i portionsbakker kr. 125,00 pr. portion