Hver mandag til lørdag kl. 17.30 – 19.30 – se  menuer nedenfor.

Alle søndage hele året    kl. 17.30 – 19.30 – Flæskesteg med hele svineriet

Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren.
Og så er der nok af det hele til de store husmænd.

Uge 50 – “Wiener”schnitzel af skinke med ærter, citron, peberrod, kapers, benfri sild, stegte kartofler samt sky- eller smørsauce

Uge 51 – Kalvefilet, bagte rødder, svampe, ovnstegte kartofler serveret med mild flødesauce. Sidste dag er den 20. december!

Uge 52 – Lukket – Juleferie. (Husmandskost starter igen den 2. januar 2019)

Uge 1 – Kalvesteg stegt som vildt, vintergrønt, waldorfsalat, surt, sødt, hvide og brune kartofler samt vildtsauce

Uge 2 – Stor bøfsandwich med det hele samt brun sovs og grove fritter

Uge 3 – Braiseret kalkunbryst, ovnbagte kartofler, surt, variation af kål og svampesauce

Uge 4 – “Wiener”schnitzel af skinke, peberrod, citron, kapers, benfri sild, ærter, pommes saute samt skysauce

Uge 5 – Helstegt oksefilet, blandet salat, dressing, sauce bearnaise og pommes frites

Uge 6 – Svinemørbrad, vintergrønt, agurkesalat, krydderkartofler og champignon a la creme

Uge 7 – Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, agurkesalat, stegte kål, hvide kartofler og brun sovs

Uge 8 – Rosastegt kalveculotte, sauté af grøntsager, krydderkartofler og mild flødesauce

Uge 9 – Stegt flæsk (7 skiver pr. person) med hvide kartofler, rødbeder og persillesovs

Uge 10 – Gl.dags oksesteg, glaserede perleløg, grøntsager, hvide kartofler og skysauce

Uge 11 – Skindstegt kyllingebryst, ærter og bacon, agurkesalat, kørvelkartofler og skysauce

Uge 12 – Kalvesteg stegt som vildt, forårsgrønt, waldorfsalat, surt, sødt, hvide og brune kartofler samt vildtsauce

Uge 13 – “Wiener”schnitzel af skinke, peberrod, citron, kapers, benfri sild, ærter, pommes saute samt skysauce

Uge 14 – Stegt flæsk (7 skiver pr. person) med hvide kartofler, rødbeder og persillesovs

Uge 15 – 250 gram hakkebøf, ærter, sauce bearnaise og pommes frites

Uge 16 – Langtidsstegt oksefilet, svampe og springløg, rødvinssauce samt ovnstegte kartofler

Uge 17 – Stegte BBQ-ben, blandet salat, dressing, pommes frites med dip

Uge 18 – Stor bøfsandwich med det hele samt brun sovs og grove fritter

Uge 19 – Kalvefilet, forårsgrøntsager, krydderstegte kartofler samt mild flødesauce

Uge 20 – Stor Herregårdskotelet på ben, ærter, perleløg, bacon, svampesauce og ovnbagte kartofler

Pris kr. 89,00 pr. portion v/max. 12 personer
kr. 135,00 pr. portion v/over 12 personer da dette  betragtes som et selskab
Ud af huset i portionsbakker kr. 100,00 pr. portion – max. 8 personer