Hver mandag – lørdag fra kl. 17.30 – 19.30.
Alle søndage hele året – Flæskesteg med hele svineriet fra kl. 17.30 – pr. portion kr. 89,00

Nogen vil kalde det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren.
Og så er der nok af det hele til de store husmænd.

Uge 36 – Kalvesteg stegt som vildt, sommergrønt, surt og sødt, brune kartofler samt vildtsauce

Uge 37 – Herregårdskortelet på ben, ærter, perleløg og bacon, svampesauce og nye kartofler

Uge 38 – Stor bøfsandwich m. brun sovs, surt og rødbeder samt grove fritter

Uge 39 – Gammeldags oksesteg m. grønt, glaseret perleløg, surt, sødt, nye kartofler samt skysauce

Uge 40 – Stegte BBQ-Ben, pommesfrites, mixet salat og dressing

Uge 41 – OKTOBERFEST på Hotellet. Saltkringler til alle. Stor ”wiener”schnitzel af skinke, ærter, citron, peberrod, kapers samt stegte kartofler

Uge 42 – OKTOBERFEST på Hotellet. Saltkringler til alle. Stor ”wiener”schnitzel af skinke, ærter, citron, peberrod, kapers samt stegte kartofler

Uge 43 – Rosastegt kalveculotte, rødder, løg og svampe, urtekartofler og mild flødesauce

Uge 44 – Dansk Bøf m. bløde løg, nye kartofler, surt og sødt samt skysauce

Uge 45 – Stegt flæsk (7 skiver pr. person) m. hvide kartofler, persillesovs og rødbeder

Uge 46 – Helstegt oksefilet m. ovnbagte kartofler, sommergrønt og sauce bearnaise

Uge 47 – Kalvesteg stegt som vildt, sautegrønt, surt og sødt, brune kartofler samt vildtsauce

Uge 48 – 250 gram stor hakkebøf m. grønne ærter, bacon, fritter og mild pebersauce

Uge 49 – Gammeldags oksesteg med grøntsager, glaserede perleløg, surt, sødt, hvide kartofler og skysauce

Uge 50 – Wienerschnitzel af skinke med ærter, citron, peberrod, kapers, benfri sild, stegte kartofler samt sky- eller smørsauce

Uge 51 – Kalvefilet, bagte rødder, svampe, ovnstegte kartofler serveret med mild flødesauce. Sidste dag er den 21. december!

Uge 52 – Lukket – Juleferie. (Husmandskost starter igen den 3. januar 2019)

Prisen ligger fast kr. 89,00 pr. portion.
Ud af huset i portionsbakker kr. 100,00 pr. portion

Husmandskost kan ikke tilbydes som selskabsmenu, da prisen er baseret på små grupper og max. 12 personer.  

Alle søndage hele året rundt:
Flæskesteg med hele svineriet kr. 89,00 pr. person