Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren. Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Bemærk max. antal og priser nederst på siden!

Hver mandag til lørdag kl. 17.30 – 19.30 – se  menuer nedenfor.

Alle søndage hele året   kl. 17.30 – 19.30 – Flæskesteg med hele svineriet

Uge 17:
Stegt flæsk (7skvier) med persille sauce, hjemmesyltede rødbeder og hvidekartofler

Uge 18:
Herregårdsbøf af hakket oksekød, med ærter, grove pommes og bearnaise sauce

Uge 19:
Skinkeschnitzel med “wienerdreng”, pom sauté, ærter og smør- eller skysauce

Uge 20:
Rosastegt kalvetyksteg med bage rødder, stegte svampe og hjemmesyltede løg. Hertil svampe a’la creme og hasselbach kartoffel

Uge 21:
Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, hjemmesyltede rødbeder og hvide kartofler

 

Pris kr. 95,00 pr. portion v/max. 12 personer
  kr. 145,00 pr. portion v/over 12 personer da dette  betragtes som et selskab. 
Ud af huset i portionsbakker kr. 125,00 pr. portion