Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren. Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Bemærk max. antal og priser nederst på siden!

Hver mandag til lørdag kl. 17.30 – 19.30 – se  menuer nedenfor.

Alle søndage hele året   kl. 17.30 – 19.30 – Flæskesteg med hele svineriet

Uge 47:
Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg, tyttebær, hjemmesyltet agurkesalat, hvide kartofler samt oksesauce.

Uge 48:
Rosastegt kalvetyksteg med bagte rødder, stegte svampe og syltet perleløg. Hertil svampe a’la creme samt hasselbach kartoffel.

Uge 49:
Paneret skinkeschnitzel med “wienerdreng”, ærter og pom sauté. Hertil sky- eller smørsauce.

Uge 50:
Dansk hakkebøf af oksekød med bløde løg, hjemmesyltede rødbeder og agurker. Hertil hvide kartofler samt skysauce.

 

 

Pris kr. 95,00 pr. portion v/max. 12 personer
  kr. 145,00 pr. portion v/over 12 personer da dette  betragtes som et selskab. 
Ud af huset i portionsbakker kr. 125,00 pr. portion