Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren. Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Bemærk max. antal og priser nederst på siden!

Hver mandag til lørdag kl. 17.30 – 19.30 – se  menuer nedenfor.

Alle søndage hele året   kl. 17.30 – 19.30 – Flæskesteg med hele svineriet

Uge 41:
Svinekotelet på skaft med stegt blomkål og græskarkerner, bagte løg, hasselbach kartoffel samt skysauce.

Uge 42:
Herregårdsbøf af hakket oksekød med ærter, grove fritter og bearnaisesauce.

Uge 43:
Braiseret oksebryst med peberrodssauce, hjemmesyltet agurkesalat, sødt, årstidens grønt samt hvide kartofler.

Uge 44:
Paneret skinkeschnitzel med “wienerdreng” med pom saute, ærter og smør- eller skysauce.

Uge 45:
Skindstegt kyllingebryst, hjemmesyltet agurkesalat, årstidens grønt, skysauce samt hvide kartofler.

 

Pris kr. 95,00 pr. portion v/max. 12 personer
  kr. 145,00 pr. portion v/over 12 personer da dette  betragtes som et selskab. 
Ud af huset i portionsbakker kr. 125,00 pr. portion