Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren. Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Bemærk max. antal og priser nederst på siden!

Hver mandag til lørdag kl. 17.30 – 19.30 – se  menuer nedenfor.

Alle søndage hele året   kl. 17.30 – 19.30 – Flæskesteg med hele svineriet

Uge 39:
Bøf sandwich med bløde- og ristet løg, ketchup, remoulade, hjemmesyltede agurker og rødbeder. Hertil skysauce og pommes.

Uge 40:
Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg, surt/sødt og årstidens grønt. Hertil hvide kartofler og oksesauce.

Uge 41:
Rosastegt kalvetyksteg med årstidens grønt, ovnstegte kartofler og pebersauce.

Uge 42:
Stegt flæsk med persillesauce og hjemmesyltet rødbeder (7 skiver).

Uge 43:
Paprikagryde med svinemørbrad, ærter og hvide kartofler.

Uge 44:
Karbonader med stuvet ærter og gulerødder. Hertil hvide kartofler og hjemmesyltet rødbeder.

Uge 45: 
Tarteletter med høns i asparges. Ad libitum. Alternativt biksemad.

 

Pris kr. 95,00 pr. portion v/max. 12 personer
  kr. 145,00 pr. portion v/over 12 personer da dette  betragtes som et selskab. 
Ud af huset i portionsbakker kr. 125,00 pr. portion