Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren. Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Priser nederst på siden.

Hver mandag til lørdag kl. 17.30 – 19.30 – se  menuer nedenfor.

Alle søndage hele året   kl. 17.30 – 19.30 – Flæskesteg med hele svineriet

Uge 21:
Paneret skinkeschnitzel med “wienerdreng”, ærter, pommes sauté samt sky- eller smørsauce

Uge 22:
Dansk hakkebøf af oksekød med bløde løg, hjemmesyltede rødbeder og agurker. Hertil hvide kartofler samt skysauce

Uge 23:
Rosastegt kalvetyksteg med grove fritter, bearnaise samt grøn salat

 

Pris kr. 125,00 pr. portion 
Ud af huset i portionsbakker kr. 125,00 pr. portion