Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren. Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Priser nederst på siden.

Hver mandag til lørdag kl. 17.30 – 19.30 – se  menuer nedenfor.

Alle søndage hele året   kl. 17.30 – 19.30 – Flæskesteg med hele svineriet

Uge 32:
Stegt flæsk med persillesauce, hjemmesyltede rødbeder samt hvide kartofler

Uge 33:
Svinemørbrad a’la creme med kartoffelmos samt hjemmesyltede tyttebær

Uge 34:
Paneret skinkeschnitzel med “wienerdreng”, ærter, pommes sauté samt smør- eller skysauce

 

Pris kr. 125,00 pr. portion 
Ud af huset i portionsbakker kr. 125,00 pr. portion