Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren. Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Bemærk max. antal og priser nederst på siden!

Hver mandag til lørdag kl. 17.30 – 19.30 – se  menuer nedenfor.

Alle søndage hele året   kl. 17.30 – 19.30 – Flæskesteg med hele svineriet

Uge 36:
Dansk bøf med bløde løg, hjemmesyltede agurker og rødbeder. Hertil hvide kartofler og skysauce

Uge 37:
Rosastegt kalvetyksteg med grove fritter, bearnaicesauce og lækker salat

Uge 38:
Skinkeschnitzel med pom saute, ærter, “wienerdreng” samt sky- eller smørsauce

Uge 39:
Karbonader med stuvet ærter og gulerødder, hjemmesyltede rødbeder samt hvide kartofler.

Uge 40:
Kalvesteg stegt som vildt med waldorffsalat, surt og sødt, samt årstidens grønt. Hertil hvide kartofler og vildtsauce.

 

Pris kr. 95,00 pr. portion v/max. 12 personer
  kr. 145,00 pr. portion v/over 12 personer da dette  betragtes som et selskab. 
Ud af huset i portionsbakker kr. 125,00 pr. portion