Hver mandag til lørdag kl. 17.30 – 19.30 – se  menuer nedenfor.

Alle søndage hele året    kl. 17.30 – 19.30 – Flæskesteg med hele svineriet

Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren.
Og så er der nok af det hele til de store husmænd.

Uge 19 – Kalvefilet, forårsgrøntsager, krydderstegte kartofler samt mild flødesauce

Uge 20 – Stor Herregårdskotelet på ben, ærter, perleløg, bacon, svampesauce og ovnbagte kartofler

Uge 21 – ”wiener”schnitzel af svinemørbrad, ærter, citron, peberrod, kapers samt stegte kartofler

Uge 22 – Kalv i frikassé, forårsgrønt, surt, kogte kartofler tilhørende sauce

Uge 23 – Marineret oksefilet, blandet salat, dressing, stegte kartofler og pebersauce

Uge 24 – Stegt flæsk (7 skiver pr. person) m. nye kartofler, persillesovs og rødbeder

Uge 25 – Kalvesteg stegt som vildt, sommergrønt, surt og sødt, brune kartofler samt vildtsauce

Uge 26 – Herregårdskortelet på ben, ærter, perleløg og bacon, svampesauce og nye kartofler

Uge 27 – Stor bøfsandwich m. brun sovs, bløde løg, ristet løg, surt, rødbeder samt grove fritter

Uge 28 – Gammeldags oksesteg m. grønt, glaseret perleløg, surt, sødt, nye kartofler samt skysauce

Uge 29 – Stegte BBQ-Ben, pommes frites, bagekartoffel med hvidløgssmør, mixet salat og dressing

Uge 30 – Rosastegt kalveculotte, nye grøntsager, løg og svampe, urtekartofler og mild flødesauce

Uge 31 – Dansk Bøf m. bløde løg, nye kartofler, surt og sødt samt skysauce

Uge 32 – ”wiener”schnitzel af svinemørbrad, ærter, citron, peberrod, kapers samt stegte kartofler

Uge 33 – Helstegt oksefilet m. ovnbagte kartofler, sommergrønt og sauce bearnaise

Uge 34 – Kalvesteg stegt som vildt, sautegrønt, surt og sødt, brune kartofler samt vildtsauce

Uge 35 – Gammeldags flæskesteg med hele svineriet – ALLE UGENS DAGE

Uge 36 – Stegt flæsk (7 skiver pr. person) m. nye kartofler, persillesovs og rødbeder

Pris kr. 89,00 pr. portion v/max. 12 personer
  kr. 135,00 pr. portion v/over 12 personer da dette  betragtes som et selskab
Ud af huset i portionsbakker kr. 100,00 pr. portion – max. 8 personer

Lyt til vores radiospot her.