Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren. Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Bemærk max. antal og priser nederst på siden!

Hver mandag til lørdag kl. 17.30 – 19.30 – se  menuer nedenfor.

Alle søndage hele året   kl. 17.30 – 19.30 – Flæskesteg med hele svineriet

Uge 24:
Svinekotelet på skaft med stegt blomkål og græskarkerner, bagte løg, hasselback kartoffel samt skysauce

Uge 25:
Dansk bøf med bløde løg, hjemmesyltede agurker og rødbeder. Hertil hvide kartofler og skysauce

Uge 26:
Svinemørbrad med soltørret tomat, timian og hvidløg. Hertil ærter, perleløg og bacon, samt pom Rissolé og tomat-skysauce

Uge 27:
Stegt flæsk (7skiver) med persillesauce, hjemmesyltede rødbeder samt hvide kartofler

Uge 28:
Rosastegt kalvetyksteg med bagt kartoffel, hvidløgssmør og sommersalat bestående af radiser, tomat, sprød salat, feta og agurk

Uge 29:
Skinkeschnitzel med pom Saute, ærter og “wienerdreng”. Hertil sky- eller smørsauce

 

Pris kr. 95,00 pr. portion v/max. 12 personer
  kr. 145,00 pr. portion v/over 12 personer da dette  betragtes som et selskab. 
Ud af huset i portionsbakker kr. 125,00 pr. portion