Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren. Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Bemærk max. antal og priser nederst på siden!

Hver mandag til lørdag kl. 17.30 – 19.30 – se  menuer nedenfor.

Alle søndage hele året   kl. 17.30 – 19.30 – Flæskesteg med hele svineriet

 

Uge 23:
Stegt flæsk med persillesovs, hvide kartofler og hjemmesyltet rødbeder (7 skiver)

Uge 24:
Rosa stegt kalveculotte med svampe/forårsløg hertil ovnkartofler og skysauce

Uge 25:
Tarteletter ad libitum

Uge 26:
Wienerschnitzel af svinekød med pom saute, ærter og “dreng”

Uge 27:
Kalvesteg stegt som vildt med valdorf, surt, sødt. Hertil brune og hvide kartofler, samt vildt sauce

Uge 28:
Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, samt hvide kartofler

Uge 29:
Skindstegt kylling med grøn salat, nye kartofler og persillesmør

Uge 30:
Pandestegt paneret fiskefilet med nye kartofler og smør eller persillesauce

Uge 31:
Rosastegt kalv med svampesauce, blandet salat og ovnkartofler

Uge 32:
Steg flæsk med persillesovs, hvide kartofler og hjemmesyltet rødbeder (7 skiver).

Uge 33:
Forloren hare med årstidens grønt, surt, hvide kartofler og skysauce.

 

 

 

 

 

Pris kr. 95,00 pr. portion v/max. 12 personer
  kr. 145,00 pr. portion v/over 12 personer da dette  betragtes som et selskab. 
Ud af huset i portionsbakker kr. 125,00 pr. portion