Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.
Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvaren. Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Priser nederst på siden.

Hver mandag til lørdag kl. 17.30 – 19.30 – se  menuer nedenfor.

Alle søndage hele året   kl. 17.30 – 19.30 – Flæskesteg med hele svineriet

PRISSTIGNING: FRA 17. JANUAR ER PRISEN 125,00

Uge 4:
Herregårdsbøf af hakket oksekød med ærter, pommes samt bearnaise

Uge 5:
Stegt flæsk (7 skiver) med hjemmesyltede rødbeder, hvide kartofler samt persillesauce

Uge 6:
Klassisk Occo Buco med hjemmesyltede perleløg og ris

Uge 7:
Paneret skinkeschnitzel med “wienerdreng”, ærter, pom sauté samt smør- eller skysauce

Uge 8:
Rosastegt kalvetyksteg med bagte rødder, stegte svampe og syltede perleløg. Hertil svampe a’la creme samt hasselbach kartoffel

 

 

Pris kr. 125,00 pr. portion 
Ud af huset i portionsbakker kr. 125,00 pr. portion