1. Hvide sild med hjemmerørt karrysalat
  2. Stegt, paneret rødspættefilet med remoulade og citron
  3. Sesambagt laks med urtecreme
  4. Smilende æg og håndpillede rejer med mayo og karse
  5. Ålerøget skinke med æggestand og spæde salater
  6. Lune tarteletter med høns i asparges
  7. Lune frikadeller med surt
  8. Medister med julekål, sennep, rødbede og kanelsukker
  9. Skiver af flæskesteg med rødkål
  10. Frisk appelsinsalat med nødder
  11. Variation af kålsalat i sennepsvinaigrette
  12. 2 slags gårdoste med oliven og saltstænger
  13. Ris á la mande med kirsebærsauce

Pris pr. pers kr. 195,00

Brød og smør kr. 18,00

Minimumbestilling 15 kuverter

Ovenstående buffet kan tilbydes i eget lokale på Hotel Bredehus til kr. 295,00

Denne pris er inkl. lokaleleje, opdækning med stofduge/servietter, lys og blomster.

Hertil kommer forbrug af drikkevarer

TILBAGE