13. DECEMBER UDSOLGT

Denne tradition kender rigtig mange. Dette koncept kan i år fejre 10 års jubilæum.
Det startede tilbage i 2008 på Skyttehuset, hvor alle spiste sig mætte i flæskesteg og ris ala mande. Søren Riis sad ved flyglet, og forskellige indbudte kunstnere hyggede, spillede og sang alle de gode dejlige julesange, og alle gik hjem i den allerbedste julestemning.
Traditionen tog vi med til Golfklubben, videre til Hotel Bredehus og sørme om vi ikke kom tilbage til Skyttehuset med juleshowet i 2017.
Nu skriver vi 2018, og 10 år senere hygger vi stadig. Hvad mange ikke ved er, at i 2015 fik Søren Riis sang-undervisning på det Kongelige Teater, dels af en fantastisk lærer fra England og dels af Opera og Operettesanger Birgit Lyngholm. Hun har tidligere med stor begejstring gæstet vores juleshow, og de to har siden lavet flere shows sammen i det Danske Land, og nyder hinandens selskab. I år er Birgit Lyngholm og Søren Riis gået sammen om et fantastisk stemningsfyldt show, hvor de på skift synger de helt store klassikere, fra Sound of Music, Disneys Juleshow, Mød mig på Cassiopeia og selvfølgelig alle de kendte julesange. Det er også i år, hvor Søren Riis udgiver flere CD´er, heriblandt en jule-cd. Menuen er som altid flæskesteg med hele svineriet, risalamande og ikke mindst mandelgaver.
Denne eftermiddag og aften bliver helt formidabel.

NB! Julehygge kl. 12.00 og 18.00 er UDSOLGT

MENU, underholdning og show kr. 295,-