På Bredehus er det vigtigt for os, at det er konfirmanden og familien, som har en god oplevelse af maden. Vi har derfor ikke faste menuer, men nedenstående er forslag og vi finder lige det, som I ønsker til jeres store dag.

Buffet:
Forretter:
* Hønsesalat m/syltet æble
* Røget laksetatar med rygeostcreme
* Rimmet hvid fisk med agurk
Alle forretter er serveret i tapasglas, samt brød og smør

Hovedret:
* Rosatstegt kalv
* Faseret kyllingebryst m/soltørret tomat
* Græske frikadeller m/tzaziki
* Onvstegte kartofler m/timian
* Estragon-sennepssauce
* Skysauce
* 2 x salat efter kokkens og årstiden
Hertil serveres brød og smør

Dessert:
* Hvid brownie (blondie)
* Panna Cotta m/passion frugt
* Skovbæris
* Frugtfad

3-retters menu:
Forretter:
* Terrin af hvid fisk m/syrlig mayo
* Carpaccio af oksefilet m/balsamico samt syltet svampe
* Varmrøget laks, røget torsk, og marineret tigerrejer m/sprødt, creme, urter
Alle forretter er anrettet på tallerken, samt brød og smør på bord

Hovedret:
* Rosastegt kalv m/ovnkartofler, svampesauce, stegte svampe, bagte beder samt grønt efter kokkens valg og årstiden
* Faseret kalkunbryst m/rissole, sauce samt årtidens grønt eller salat
* Svinemørbrad m/soltørret tomat, hvidløg, timian, ovnstegte kartofler, tzaziki, skysauce samt årtidens grønt eller salat
* Oksebrad m/pom anna, rødvinsglace samt årtidens grønt eller salat

Dessert:
* Bredehus islagkage
* Porcheret pære m/hjemmelavet vaniljeis, bærcoli samt glukosechips
* Hvid chokolade brownie m/hvid chokoladeganache, råsyltet havtorn samt hjemmelavet havtornsirup og vaniljeis
* Hjemmelavet “chokoladeis” m/hjemmelavet vaniljeis samt bær på forskellige måder

Dette er forslag, så kontakt os for en snak.