På Bredehus er det vigtigt for os, at det er konfirmanden og familien, som har en god oplevelse af maden. Vi har derfor ikke faste menuer, men nedenstående er forslag og vi finder lige det, som I ønsker til jeres store dag.

Buffet:
Forretter:
* Tarteletter med høns i asparges
* Croissant med hjemmelavet hønsesalat og bacon
* 2 x sliders – varmrøget laksemousse og skagenskinke med trøffelmayo

Hovedret:
* Rosatstegt kalv
* Faseret svinemørbrad med soltørret tomat, timian og hvidløg
* Ovnstegte kartofler med timian
* Kartoffeltårn
* Bearnaise sauce
* Skysauce
* 2 x salat efter kokkens og årstiden

Dessert:
* Brownie trifli med is
* Vanilje Panna Cotta med jordbærkompot
* Hvidchokolademousse på bastogne bund
* Frugtfad

3-retters menu:
Forretter:
* Tunmousse, stegte tigerrejer og koldrøget laksemousse med hjemmerørt citronmayo
* Tarteletter med høns i asparges
* Laksemousse, grillet kylling m/æblekompot og røget dyrekølle med balsamico glace
* Skagenskinke med friske urter og trøffelmayo
Alle forretter er anrettet på tallerken, samt brød og smør på bord

Hovedret:
* Rosastegt kalv m/ovnkartofler, årstiden grønt og skysauce
* Faseret lyllingebryst m/rissole, tomat-hønsesauce samt årtidens grønt eller salat
* Oksebrad m/pom anna, rødvinsglace samt årtidens grønt eller salat

Dessert:
* Bredehus islagkage
* Daim-iskage på bastogne bund
* Snickerts-kage med hjemmelavet vaniljeis
* Cheesecake i tapasglas på kiksebund med citrongelé

Dette er forslag, så kontakt os for en snak.