FESTBUFFET 1

FORRET
Bagt norsk laks med danske urter og lime

Rørt salat af dansk gårdkylling m. stegt seranoskinke og brøndkarse

Cremet dressing m. rødløg, purløg, kapers og dild

HOVEDRET
Rosmarinstegt oksefilet m. honningbagte løg

Marineret køller af gris

Ovnstegte kartofler m. timian og persillerødder

Kraftig skysauce

Bredehus signatursalat med tilhørende mormordressing

Cafe Maison Salat m. blåbær, melon og kerner

DESSERT
Mørk chokolade brownie m. hasselnødder

Råsyltede bær

Pris pr. pers kr. 175,00

(Min. 15 personer)

Der kan tilkøbes brød og smør til kr. 18,00 pr. person

FESTBUFFET 2

FORRET
Krebsehaler og rejer m. masser af urter og smørstegt surdejsbrød

Koldanrettet unghane, mozzarella, tomater og basilikum

Rød krydderdressing m. peberfrugt og purløg

Pesto m. parmesanflager

HOVEDRET
Langtidsstegt kalvefilet

Stegte champignon og bøgehatte

Kalkunbryst braiseret i æbler, porre og rødder

Stegte kartofler m. bagte gulerødder

Flødebagte kartofler m. springløg og bacon

Kalvesauce monteret m. fløde

Bredehus signatursalat vendt i mormordressing

Hvedekornssalat m. radiser og kerner

DESSERT

Lakrids panna cotta i tapasglas

Æblekage m. makron og fløde i tapasglas

Pris pr. pers kr. 200,00

(Min. 20 personer)

Der kan tilkøbes brød og smør til kr. 18,00 pr. person

FESTBUFFET 3 – Tapas

FORRET anrettet i portioner
Håndpillede rejer m. røget mayo, frisse´salat og sprødt

Laksemoussé, lime, bær og crumble

Spansk lomo, persillemayo, karsevariation

Lufttørret skinke, grillet artiskok, parmesanflager

Oliventarpenade og stegt chorizo

HOVEDRET
Kalvefilet stegt med hvidløg og timian

Sesambagte rødder

Skinstegt unghanebryst

Krydderstegte kartofler med havsalt og urter

Aromatisk sauce

Tomatsalat m. feta, oliven, løg og basilikum

3-korns salat m. rodfrugter og granatæble

Mixet bladsalat m. stegte solsikkekerner

DESSERT anrettet i portioner
Lakrids panna cotta

Bisquebund m. frisk bær og vanilje creme

Chokolade og karamelliseret nødder

Æble, makron og fløde

Pris pr. pers kr. 225,00

(Min. 20 personer)

Der kan tilkøbes brød og smør til kr. 18,00 pr. person

FESTBUFFET 4 – 80ér fest

FORRET
Maskeret blomkål m. friske rejer og rød dressing

Croissant m. hønsesalat og bacon

Skinke og honningmelon

HOVEDRET
Roastbeef – rosastegt

Bønner i baconsvøb

Indbagt svinemørbrad m. urter

Timbale m. broccoli og urter

Hasselbagte kartofler

Bagekartofler

Hvidløgssmør

Bearnaise sauce

Bredehus signatursalat vendt i mormordressing

Salatbar som i de glade 80ér dage

DESSERT
Pære belle Helena

Islagkage

Pris pr. pers kr. 175,00

(Min. 20 personer)

Der kan tilkøbes brød og smør til kr. 18,00 pr. person

 

TILBAGE