FESTBUFFET 1
FORRET
Mini rejecocktail i tapas glas
Croissant med hønsesalat og steg serrano
HOVEDRET
Rosastegt kalvetyksteg
Marinerede køller af gris
Ovnstegte kartofler med timian
Skysauce
2 x salat efter årstiden og kokkens valg
DESSERT
Brownie med råsyltede bær
Citronfromage i tapas glas
Pris pr. pers kr. 325,00
(Min. 15 personer)
Der kan tilkøbes brød og smør til kr. 20,00 pr. person
—
FESTBUFFET 2
FORRET
Grillet kold kylling med æblekompot
Røget dyrekølle med syltede svampe og karse
Røget laksemousse med urter
HOVEDRET
Rosastegt kalvetyksteg
Farseret unghanebryst med soltørret tomat og timian
2 x salat efter årstiden og kokkens valg
Flødekartofler
Ovnstegte kartofler med timian
Ovnstegte rodfrugter
Skysauce
DESSERT
Panna cotta i tapasglas
Islagkage med råsyltede bær
Pris pr. pers kr. 395,00
(Min. 25 personer)
Der kan tilkøbes brød og smør til kr. 20,00 pr. person
—