FESTBUFFET 1

FORRET
Mini rejecocktail i tapas glas

Croissant med hønsesalat og steg serrano

HOVEDRET
Rosastegt kalvetyksteg

Marinerede køller af gris

Ovnstegte kartofler med timian

Skysauce

2 x salat efter årstiden og kokkens valg

DESSERT
Brownie med råsyltede bær

Citronfromage i tapas glas

Pris pr. pers kr. 265,00

(Min. 15 personer)

Der kan tilkøbes brød og smør til kr. 20,00 pr. person

FESTBUFFET 2

FORRET
Grillet kold kylling med æblekompot

Røget dyrekølle med syltede svampe og karse

Røget laksemousse med urter

HOVEDRET
Rosastegt kalvetyksteg

Farseret unghanebryst med soltørret tomat og timian

2 x salat efter årstiden og kokkens valg

Flødekartofler

Ovnstegte kartofler med timian

Ovnstegte rodfrugter

Skysauce

DESSERT

Panna cotta i tapasglas

Islagkage med råsyltede bær

Pris pr. pers kr. 295,00

(Min. 25 personer)

Der kan tilkøbes brød og smør til kr. 20,00 pr. person

TILBAGE