Sammensæt din egen menu ud af huset – min. 10 personer:

Forret:
(Alle forretter – undtagen suppe samt tarteletter er tallerkenanrettet.)

  1. Klassiske rejecocktail med håndpillede rejer og sprødt salat
  2.          Tarteletter med høns i asparges (tarteletskaller skal varmes)
  3.          Kold røget laks med urtecreme og urter
  4.          Kold Vesterhavsfisk med håndpillede rejer og friske urter
  5.          Carpaccio af røget dyrekølle med syltede svampe og balsamico
             (tillæg kr. 10,00 pr. person)
  6.          Klar suppe med kød- og melboller samt suppeurter
  7.          Aspargessuppe med kødboller og asparges

 

Hovedret:

  1.          Kalvesteg steg som vildt, Waldorff, surt og sødt, hvide og brune
             kartofler samt vildtsauce
  2.          Rosastegt kalvetyksteg med stegte svampe, spidskål,                       
             svampesauce og ovnstegte kartofler
  3.          Rosastegt oksefilet med stegte svampe, spidskål, skysauce og     
             ovnstegte kartofler
  4.          Faseret unghane med soltørret tomat, bagte rodfrugter, 
             hønseskysauce og rissolé
  5.          Klassisk flæskesteg med hjemmesyltet rødkål og agurksalat,       
             hvide og brune kartofler, chips samt flæskestegssauce
  6.          Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg, hvide kartofler
             og oksesauce 

 

Dessert:

  1.          Klassisk citronfromage med flødeskum
  2.         Bredehus islagkage med råsyltede bær
  3.          Marineret ananas med ristet kokos, ananassirup og
             hjemmelavet vaniljeis
  4.          Brownie med råsyltede bær og hjemmelavet vaniljeis
  5.          Tapasdessert; vanilje panna cotta, brownie og islagkage

 

2-retter kr. 235,00

3-retter kr. 285,00

Der kan tilkøbes brød og smør til kr. 18,00 pr. person

 

TILBAGE