Sammensæt din egen menu ud af huset – min. 10 personer:
Forret:
(Alle forretter – undtagen suppe samt tarteletter er tallerkenanrettet.)
- Klassiske rejecocktail med håndpillede rejer og sprødt salat
- Tarteletter med høns i asparges (tarteletskaller skal varmes)
- Kold røget laks med urtecreme og urter
- Kold Vesterhavsfisk med håndpillede rejer og friske urter
- Carpaccio af røget dyrekølle med syltede svampe og balsamico
(tillæg kr. 10,00 pr. person) - Klar suppe med kød- og melboller samt suppeurter
- Aspargessuppe med kødboller og asparges
Hovedret:
- Kalvesteg stegt som vildt, Waldorff, surt og sødt, hvide og brune
kartofler samt vildtsauce - Rosastegt kalvetyksteg med stegte svampe, spidskål,
svampesauce og ovnstegte kartofler - Rosastegt oksefilet med stegte svampe, spidskål, skysauce og
ovnstegte kartofler - Faseret unghane med soltørret tomat, bagte rodfrugter,
hønseskysauce og rissolé - Klassisk flæskesteg med hjemmesyltet rødkål og agurksalat,
hvide og brune kartofler, chips samt flæskestegssauce - Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg, hvide kartofler
og oksesauce
Dessert:
- Klassisk citronfromage med flødeskum
- Bredehus islagkage med råsyltede bær
- Bagt æble med kanelsukker, karamel og æblesorbet
- Brownie med råsyltede bær og hjemmelavet vaniljeis
2-retter kr. 295,00
3-retter kr. 335,00
Der kan tilkøbes brød og smør til kr. 15,00 pr. person