Årets nytårsmenu

Vi gør  det nemt for dig og dine gæster på den sidste dag i året.

Tre på stribe til nytårstalen
Oliven fra Lucques – røgede mandler – Syltede grønne ferskner

Nytårstorsken
Bagt torskefisk med syltede jordskokker, urteolie og hummersauce
Serveres med koldhævet surdejsbrød og smør med ristede kerner

Trøffelgrisen
Lufttørret gris fra Sydeuropa med trøffelcreme, sennepskorn, tyttebær og smagfulde salater
Serveres med lunt foccacia med rosmarin og god olivenolie

Oksen, Roden, Knolden og Skuddet
Oksemørbrad med puré af ristede blomkål, kartoffel i pres med timian og havsalt samt langtidsbagt selleri med brunet smør og aromatisk rødvinssauce

Moussen, Cremen og Kagen – med overraskelser
Chokolademousse med tørrede bær og krystalliseret hvid chokolade
Panna cotta med surprice
Nytårsmazarin med kirsebær og cremet gele

Kransekagestykke til rådhusklokkerne

Pris pr. pers. Kr. 350,00  

Menuen kan afhentes fra 12.00 – 15.00 den 31. december
Hotel Bredehus imellem kl. 12-15 Tlf. 88 82 16 66
Lindved Sognegård imellem kl. 12-15 Tlf. 75 85 11 84
Tilberedningsinstruktioner medfølger.

Online bestilling klik her

Tilbage til det sker 2018