Klassisk selskabsmenu

Festmenu 1:

Forret:
Tarteletter med høns I asparges

Hovedret:
Kalvsteg stegt som vildt med waldorfsalat, surt, sødt, hvide og brune
kartofler, årstidens grønt samt vildtsauce

Dessert:
Bredehus islagkage på marcipanbund og råsyltede bær

Natmad:
Aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød

Festmenu 2:

Forret:
Vesterhavsfisk med håndpillede rejer og friske urter

Hovedret:
Rosastegt oksefilet med løgpure og smørstegt blomkål. Hertil pom-anna
og rødvinsglace

Dessert:
Chokolademousse med sprød nøddeflage og sorbet

Natmad:
Æggekage med purløg, tomat og sprød bacon. Hertil hjemmesyltede rødbeder, ketchup, sennep og hjemmebagt rugbrød.

Pris:
445,00 kr pr. person inkl. velkomstdrink, kaffe/the og småkager
745,00 kr pr. person inkl. velkomstdrink, kaffe/the, småkager og vin, øl, vand ad libitum i 6 timer

Tilkøb:
Kransekage:             35,00 kr pr. person
Snack til velkomst: 45,00 kr pr. person