
Klassisk selskabsmenu
Festmenu 1:
Forret:
Tarteletter med høns I asparges
Hovedret:
Kalvsteg stegt som vildt med waldorfsalat, surt, sødt, hvide og brune
kartofler, årstidens grønt samt vildtsauce
Dessert:
Bredehus islagkage på marcipanbund og råsyltede bær
Natmad:
Aspargessuppe med kødboller og hjemmebagt brød
Pris:
545,00 kr pr. person inkl. velkomstdrink, kaffe/the og sødt
Festmenu 2:
Forret:
Vesterhavsfisk med håndpillede rejer og friske urter
Hovedret:
Rosastegt oksefilet med løgpure og smørstegt blomkål. Hertil pom-anna
og rødvinsglace
Dessert:
Chokolademousse med sprød nøddeflage og sorbet
Natmad:
Æggekage med purløg, tomat og sprød bacon. Hertil hjemmesyltede rødbeder, ketchup, sennep og hjemmebagt rugbrød.
Pris:
575,00 kr pr. person inkl. velkomstdrink, kaffe/the og sødt