Vælg selv menu til dit selskab eller din fest

Sammensæt din egen fest, hvor du frit kan vælge imellem dine livretter. Måske skal du blot have familien til hyggeligt besøg, og vi byder på lidt lækkert mad.

Retterne er klassiske og blandt de mest populære. Vores køkken anretter med et lille tvist, hvorpå din tallerken fremstår moderne og tiltalende.

Her kan du vælge blot en enkelt ret, og dermed ikke tvunget til pakkeløsninger med forret, hovedret, dessert, kaffe, the osv….

Bestil det du ønsker og betalt det hele efter forbrug.

Du skal minimum bestille til 12 personer – servering i restauranten. Ved minimum 20 personer tilbydes eget lokale.

Priserne er gældende både som Ud Af Huset og servering her på hotellet.

Afholdes arrangementet her i huset, er prisen inkl. opdækning og servering. Til gængæld skal der afregnes drikkevarer efter forbrug.

Vi ser frem til din kommende mærkedag

KOLDE FORRETTER  
1. Pestomarineret gårdkylling, stegt serrano, sprøde salat Kr. 65,- 
2. Klassisk rejecocktail med dressing Kr. 75,-
3. Hjemmerøget laks, rygeostecreme og friske salater Kr. 75,-
4. Røget ørredfilet, grønne nuancer, spinatsalat, urtecreme Kr. 75,-
5. Røget ørredfilet, håndpillede rejer, salater og friske asparges Kr. 85,-
6. Trilogi af melon, lufttørret italiensk skinke samt spansk lomo, salatsymfoni og dressing Kr. 75,-
7. Tapastallerken – Variation af laks eller Italienske specialiteter Kr. 105,-

VARME FORRETTER
8. Tarteletter med høns og asparges (2 stk pr. pers) Kr. 60,-
9. Laks bagt, urtejuillienne, sauce hollandaise Kr. 78,-
10. Pocheret torsk, bagte rødder, urter, mild sennepssauce kr. 85,-
11. Stegt sandart, dampede kål med pimentsauce Kr. 80,-
12. Butterdej med dampet og stegt fiskefilet, rejesauce, rejer, grønt og asparges Kr. 88,-

SUPPER
13. Klar suppe med kød– og melboller samt ris Kr. 55,-
14. Aspargessuppe med kødboller Kr. 65,-
15. Fransk løgsuppe med revet ost og crouton Kr. 57,-
16. Hummersuppe med fløde og cognac…Kr. 88,-

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og koldt smør

HOVEDRETTER
17. Gl. dags flæskesteg med rødkål, surt, flødesauce, franske, brunede og hvide kartofler Kr. 135,-

18. Svinekam stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær, asier, flødesauce, brunede og hvide kartofler Kr. 145,-

19. Krydderstegt Svinekam med flødesauce, grøntsaute samt ovnstegte kartofler Kr. 145,

20. Langtidsbraiseret svinebryst, stegte svampe, grøntsaute, nedkogt sauce demi glace og kørvelkartofler Kr. 155,-

21. Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær, asier, grønt, flødesauce, brunede og hvide kartofler Kr. 145,

22. Rosastegt kalvefilet, bagte rødder, grønne nuancer, pommes anna samt mild flødesauce kr. 158,-

23. Rosastegt kalvefilet med grøn salat på bordene, årstidens grøntsager,
pommes rissolles, bearnaise og bordelaise Kr. 185,-

24. Langtidsstegt kalvemørbrad, grøntsagsflan , blomkålspure´, saltbagt selleri, pommes anna samt rødvinssauce kr. 235,-

25. Langtidsbraiseret lammekølle med timian og hvidløg, grønsagssymfoni, og flødekartofler kr. 158,-

26. Dyrefilet med waldorfsalat, ½ æble med gelé, tyttebær, asier, vildtsauce, brunede og hvide kartofler Kr. 195,-

27. Duet af hjort og andebryst, stegte svampe, champignons, rødkålssalat med appelsin og nødder, fuglereder med waldorfsalat, portvinssauce og små stegte kartofler Kr. 235,-

28. Farseret kalkunbryst med saute af grønt, senneps/estragonsauce og smørstegte kartofler Kr. 165,-

29. Oksekød med peberrodssauce, surt, tyttebær og hvide kartofler Kr. 130,-

30. Gl. dags oksesteg, glaserede perleløg, stegte grøntsager, flødesauce, brunede og hvide kartofler Kr. 145,-

31. Indbagt oksemørbrad med svampe, grøn salat på bordene, årstidens friske grøntsager, små stegte kartofler med kørvel og smør Kr. 245,-

32. Oksehøjrebsfilet med grøn salat, årstidens friske grøntsager, små stegte kartofler, bordelaise- og bearnaisesauce Kr. 195,-

DESSERTER
33. Klassisk citronfromage med flødeskum og hakkede chokolade Kr. 55,-

34. Bredehus islagkage med friske og sukker syltet frugt Kr. 65,-

35. Brownie med vanilje is og rå syltet bær kr. 58,-

36. Vanilje/anis pocheret pære med vanilje is og chokolade sauce kr. 65,-

37. Dessert tapas bestående af 4 ting – is, 2 salgs kage og fromage kr. 75,-

38. Fragilite med hindbær creme, chokolade og sprødt kr. 68,-

NATMAD
39. Kartoffel/porresuppe med flutes Kr. 55,-
40. Aspargessuppe med kødboller, aspargessnitter og flutes Kr. 57,-
41. Karrysuppe med rejer, hønsekød og mandler Kr. 65,-
42. Lune frikadeller med kold kartoffelsalat eller stuvet hvidkål Kr. 62,-
43. Varme kryddere, groft rugbrød, 2 slags pålæg, oste, syltetøj, lun leverpostej og kaffe/the Kr. 72,-
44. Hvid lobeskowes med smør, rødbeder og rugbrød Kr. 67,-
45. Stegte kyllingelår med grøn salat og flutes Kr. 70,-
46. Biksemad med bearnaisesauce og rødbeder Kr. 65,-
47. Biksemad med spejlæg og rødbeder Kr. 80,-
48. 2 slags tærter med grøn salat Kr. 64,-
49. 2 croissanter med fyld Kr. 57,-
50. 3 sandwichers med æg og rejer, tun og skinke Kr. 80,-
51. Pirogger med oksekød, tomat og løg, serveres med grøn salat Kr. 60,-
52. Hot Dog’s (med alt tilbehøret – lav selv) Kr. 70,-

Vegetar/veganer
Forret:

53. Let salat efter årstiden Kr. 55,-

54. Marineret linser med grillet squash kr. 60,-

Hovedret:
55. Vegetar/veganer burger med “blomkåls bøf”, salsa, salat og vegetabilske grove fritter Kr. 135,-

56. Nøddebøf med grøntsags rataoullie (indeholder æg) kr. 145,-

57. Gazpacho med urter, tørret chili og agurk kr. 135,-

Dessert:
58. Marineret bær salat kr. 75,-