Vælg selv menu til dit selskab eller din fest

Sammensæt din egen fest, hvor du frit kan vælge imellem dine livretter. Måske skal du blot have familien til hyggeligt besøg, og vi byder på lidt lækkert mad.

Retterne er klassiske og blandt de mest populære. Vores køkken anretter med et lille tvist, hvorpå din tallerken fremstår moderne og tiltalende.

Her kan du vælge blot en enkelt ret, og er dermed ikke tvunget til pakkeløsninger med forret, hovedret, dessert, kaffe, te m.m.

Bestil det du ønsker og betalt det hele efter forbrug.

Du skal minimum bestille til 12 personer – servering i restauranten. Ved minimum 20 personer tilbydes eget lokale.

Priserne er gældende både som Ud Af Huset og ved servering på hotellet.

Afholdes arrangementet i restauranten er prisen inkl. opdækning og servering. Til gængæld skal der afregnes drikkevarer efter forbrug.

KOLDE FORRETTER  
1. Pestomarineret gårdkylling, stegt serrano skinke, sprød salat Kr. 65,- 
2. Klassisk rejecocktail med dressing Kr. 75,-
3. Hjemmerøget laks, rygeostecreme og friske salater Kr. 75,-
4. Røget ørredfilet, grønne nuancer, spinatsalat, urtecreme Kr. 75,-
5. Røget ørredfilet, håndpillede rejer, salater og friske asparges Kr. 85,-
6. Triologi af melon, lufttørret italiensk skinke samt spansk lomo, salatsymfoni og dressing Kr. 75,-
7. Tapastallerken – Variation af laks eller italienske specialiteter Kr. 105,-

VARME FORRETTER
8. Tarteletter med høns og asparges (2 stk pr. pers.) Kr. 60,-
9. Bagt laks, urtejulienne, sauce hollandaise Kr. 78,-
10. Pocheret torsk, bagte rødder, urter, mild sennepssauce kr. 85,-
11. Stegt sandart, dampede kål med pimentsauce Kr. 80,-
12. Butterdej med dampet og stegt fiskefilet, rejesauce, rejer, grønt og asparges Kr. 88,-

SUPPER
13. Klar suppe med kød– og melboller samt ris Kr. 55,-
14. Aspargessuppe med kødboller Kr. 65,-
15. Fransk løgsuppe med revet ost og croutoner Kr. 57,-
16. Hummersuppe med fløde og cognac…Kr. 88,-

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og koldt smør

HOVEDRETTER
17. Gl. dags flæskesteg med rødkål, surt, flødesauce, franske, brunede og hvide kartofler Kr. 135,-

18. Svinekam stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær, asier, flødesauce, brunede og hvide kartofler Kr. 145,-

19. Krydderstegt svinekam med flødesauce, grøntsauté samt ovnstegte kartofler Kr. 145,

20. Langtidsbraiseret svinebryst, stegte svampe, grøntsauté, nedkogt sauce demi glace og kørvelkartofler Kr. 155,-

21. Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær, asier, grønt, flødesauce, brunede og hvide kartofler Kr. 145,

22. Rosastegt kalvefilet, bagte rødder, grønne nuancer, pommes anna samt mild flødesauce kr. 158,-

23. Rosastegt kalvefilet med grøn salat, årstidens grøntsager,
pommes rissolles, bearnaise og bordelaise Kr. 185,-

24. Langtidsstegt kalvemørbrad, grøntsagsflan , blomkålspuré, saltbagt selleri, pommes anna samt rødvinssauce kr. 235,-

25. Langtidsbraiseret lammekølle med timian og hvidløg, grønsagssymfoni, og flødekartofler kr. 158,-

26. Dyrefilet med waldorfsalat, ½ æble med gelé, tyttebær, asier, vildtsauce, brunede og hvide kartofler Kr. 195,-

27. Duet af hjort og andebryst, stegte svampe, champignoner, rødkålssalat med appelsin og nødder, fuglereder med waldorfsalat, portvinssauce og små stegte kartofler Kr. 235,-

28. Farseret kalkunbryst med sauté af grønt, sennep/estragonsauce og smørstegte kartofler Kr. 165,-

29. Oksekød med peberrodssauce, surt, tyttebær og hvide kartofler Kr. 130,-

30. Gl. dags oksesteg m/glaserede perleløg, stegte grøntsager, flødesauce og hvide kartofler Kr. 145,-

31. Indbagt oksemørbrad med svampe, grøn salat, årstidens friske grøntsager, små stegte kartofler med kørvel og smør Kr. 245,-

32. Oksehøjrebsfilét med grøn salat, årstidens friske grøntsager, små stegte kartofler, bordelaise- og bearnaisesauce Kr. 195,-

DESSERTER
33. Klassisk citronfromage med flødeskum og hakket chokolade Kr. 55,-

34. Bredehus islagkage med frisk og sukkersyltet frugt Kr. 65,-

35. Brownie med vanilje is og råsyltede bær kr. 58,-

36. Vanilje/anis pocheret pære med vanilje is og chokolade sauce kr. 65,-

37. Dessert tapas bestående af 4 ting – is, 2 salgs kage og fromage kr. 75,-

38. Fragilité med hindbærcreme, chokolade og sprødt kr. 68,-

NATMAD
39. Kartoffel/porresuppe med flutes Kr. 55,-
40. Aspargessuppe med kødboller, aspargessnitter og flutes Kr. 57,-
41. Karrysuppe med rejer, hønsekød og mandler Kr. 65,-
42. Lune frikadeller med kold kartoffelsalat eller stuvet hvidkål Kr. 62,-
43. Varme kryddere, groft rugbrød, 2 slags pålæg, oste, syltetøj, lun leverpostej og kaffe/the Kr. 72,-
44. Hvid lobeskowes med smør, rødbeder og rugbrød Kr. 67,-
45. Stegte kyllingelår med grøn salat og flutes Kr. 70,-
46. Biksemad med bearnaisesauce og rødbeder Kr. 65,-
47. Biksemad med spejlæg og rødbeder Kr. 80,-
48. 2 slags tærter med grøn salat Kr. 64,-
49. 2 croissanter med fyld Kr. 57,-
50. 3 sandwiches med æg og rejer, tun og skinke Kr. 80,-
51. Pirogger med oksekød, tomat, løg og grøn salat Kr. 60,-
52. Hot Dog’s (med alt tilbehøret – lav selv) Kr. 70,-

Vegetar/veganer
Forret:

53. Let salat efter årstiden Kr. 55,-

54. Marinerede linser med grillet squash kr. 60,-

Hovedret:
55. Vegetar/veganer burger med “blomkåls bøf”, salsa, salat og vegetabilske grove fritter Kr. 135,-

56. Nøddebøf med grøntsags-ratatouille (indeholder æg) kr. 145,-

57. Gazpacho med urter, tørret chili og agurk kr. 135,-

Dessert:
58. Marinerede bær salat kr. 75,-