Vælg selv menu til dit selskab eller din fest

Sammensæt din egen fest, hvor du frit kan vælge imellem dine livretter. Måske skal du blot have familien til hyggeligt besøg, og vi byder på lidt lækkert mad.

Retterne er klassiske og blandt de mest populære. Vores køkken anretter med et lille tvist, hvorpå din tallerken fremstår moderne og tiltalende.

Her kan du vælge blot en enkelt ret, og er dermed ikke tvunget til pakkeløsninger med forret, hovedret, dessert, kaffe, te m.m.

Bestil det du ønsker og betalt det hele efter forbrug.

Du skal minimum bestille til 12 personer – servering i restauranten. Ved minimum 20 personer tilbydes eget lokale.

Priserne er gældende både som Ud Af Huset og ved servering på hotellet.

Afholdes arrangementet i restauranten er prisen inkl. opdækning og servering. Til gængæld skal der afregnes drikkevarer efter forbrug.

KOLDE FORRETTER  
1. Klassisk rejecocktail med dressing Kr. 85,-
2. Koldrøget laks, rygeostecreme og friske salater Kr. 85,-
3. Røget ørredfilet, grønne nuancer, urtecreme Kr. 95,-
4. Variation af fisk Kr. 105,-

VARME FORRETTER
4. Tarteletter med høns og asparges (2 stk pr. pers.) Kr. 65,-
5. Klar suppe med kød– og melboller samt ris Kr. 65,-
6. Aspargessuppe med kødboller Kr. 65,-
7. Hummersuppe med fløde og cognac…Kr. 95,-

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og koldt smør

HOVEDRETTER
8. Gl. dags flæskesteg med rødkål, surt, flødesauce, franske, brunede og hvide kartofler Kr. 145,-

9. Langtidsbraiseret svinebryst, stegte svampe, grøntsauté, nedkogt sauce demi glace og kørvelkartofler Kr. 175,-

10. Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær, asier, grønt, flødesauce, brunede og hvide kartofler Kr. 165,

11. Rosastegt kalvefilet, bagte rødder, grønne nuancer, pommes anna samt mild flødesauce kr. 185,-

12. Langtidsstegt kalvemørbrad, blomkålspuré, saltbagt selleri, pommes anna samt rødvinssauce kr. 235,-

13. Oksekød med peberrodssauce, surt, tyttebær og hvide kartofler Kr. 165,-

14. Gl. dags oksesteg m/glaserede perleløg, stegte grøntsager, flødesauce og hvide kartofler Kr. 165,-


DESSERTER
15. Klassisk citronfromage med flødeskum og hakket chokolade Kr. 65,-

16. Bredehus islagkage med frisk og sukkersyltet frugt Kr. 75,-

17. Brownie med vanilje is og råsyltede bær kr. 85,-


NATMAD
18. Kartoffel/porresuppe med flutes Kr. 65,-
19. Aspargessuppe med kødboller, aspargessnitter og flutes Kr. 65,-
20. Lune frikadeller med kold kartoffelsalat Kr. 75,-
21. Biksemad med rødbeder Kr. 75,-
22. 2 slags tærter med grøn salat Kr. 75,-
23. Hot Dog’s (med alt tilbehøret – lav selv) Kr. 65,-