Mad ud af huset – Festmiddag

Sammensæt din egen menu ud af huset – min. 10 personer

Bredehus Bordbestilling Top
11544 Bredehus 039
11544 Bredehus 007
11544 Bredehus 015
Bredehus Laks 1

Forret

Carpaccio af vildtkød

Svampeconsommé med variation af svampe, friteret kapers samt confiteret æggeblomme

Grillet lyssej med hjemmesyltede fennikel, blancheret kål samt brunet smør hollandaise

Der serveres hjemmebagt brød samt smør til alle forret

Bredehus Resturant Top

Hovedret

Oksefilet eller kalveculotte med variation af løg, pommes fondant samt rødvinsglace

Dampet torsk med variation af blomkål, pommes anglaise samt muslingesauce

Braiseret svinebryst med variation af græskar, pommes puré samt sauce på braiseringslage

Rosastegt vildt med svampe, brombær, ovnstegte kartofler samt vildt sauce

Andebryst med glaseret rødbede, jordskokkechips, ovnstegte kartofler samt rødvin/appelsinsauce

 

Dessert1

Dessert

Hjemmebagt mazarinkage med blommekompot, chantilly creme samt marengs

Klassisk pære Belle Helene

Chokoladekage med syltede kirsebær, espressokaramel samt kirsebær sorbet

Andre Mad ud af Huset muligheder

Bordbestilling til restauranten

Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. 

Book et værelse

Ønsker du at reservere værelse, kan du ringe til os direkte på tlf. 88 82 16 66 eller sende en forespørgsel.

Husmandskost - Dagens Ret

Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Mad ud af huset

Vi leverer gerne mad ud af huset til dit arrangement.