Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.

Husmandskost

Hver dag vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvarerne. Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Restaurant1
11544 Bredehus 037
Hver torsdag til lørdag mellem kl. 17.30 – 19.30

Se menuer nedenfor

 

11607 Hotel Bredehus 019
Torsdag - uge 23 - SIDSTE CHANCE

Stegt flæsk

- med persillesauce, hjemmesyltede rødbeder samt hvide kartofler

11607 Hotel Bredehus 016
Fredag - uge 23 - SIDSTE CHANCE

Gammeldags flæskesteg

- med hjemmesyltet rødkål, agurkesalat, brune- og hvide kartofler, chips samt skysauce

Bordbestilling til restauranten

Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. 

Book et værelse

Ønsker du at reservere værelse, kan du ringe til os direkte på tlf. 88 82 16 66 eller sende en forespørgsel.

Husmandskost - Dagens Ret

Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Mad ud af huset

Vi leverer gerne mad ud af huset til dit arrangement.