Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.

Husmandskost

Hver dag vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvarerne. Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Restaurant1
11544 Bredehus 037
Hver onsdag til lørdag mellem kl. 17.30 – 19.30

Se menuer nedenfor

Pris: 135,00 kr. per person

Alle søndage hele året mellem kl. 17.30 – 19.30

Flæskesteg med det hele

Pris: 145,00 kr. per person

Boef Stroganoff
Onsdag

Bøf Stroganoff

– med grov kartoffelmos

11607 Hotel Bredehus 019
Torsdag

Stegt flæsk

- med persillesauce, hjemmesyltede rødbeder samt hvide kartofler

11607 Hotel Bredehus 015 (1)
Fredag

Skinkeschnitzel “wienerdreng”

– med pom sauté, ærter og smør- eller skysauce.

Kalve Grove Fritter
Lørdag

Rosastegt kalveculotte

– med bearnaise, grove fritter samt årstiden salat

11607 Hotel Bredehus 016
Søndag

Gammeldags flæskesteg

- med hjemmesyltet rødkål, agurkesalat, brune- og hvide kartofler, chips samt skysauce

Bordbestilling til restauranten

Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. 

Book et værelse

Ønsker du at reservere værelse, kan du ringe til os direkte på tlf. 88 82 16 66 eller sende en forespørgsel.

Husmandskost - Dagens Ret

Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Mad ud af huset

Vi leverer gerne mad ud af huset til dit arrangement.