Nogen kalder det for ”dagens ret” – vi kalder det ”husmandskost”.

Husmandskost

Hver uge vælger vi en ny klassisk ret, tilberedt med kærlighed, respekt for håndværket og ikke mindst råvarerne. Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Restaurant1
11544 Bredehus 037
Hver mandag til lørdag kl. 17.30 – 19.30

Se menuer nedenfor

Pris: 135,00 kr. per person

Alle søndage hele året kl. 17.30 – 19.30

Flæskesteg med hele svineriet

Pris: 145,00 kr. per person

Occobucco
Uge 39

Klassisk Occobucco

– med grov kartoffelmos samt hjemmesyltede perleløg

Wienerschnitzel1
Uge 40

Paneret skinkeschnitzel

– med "wienerdreng", pommes sauté samt smør- eller skysauce

Pasta
Uge 41

Pasta uge

- Kokken leger med forskellige pastaretter hele ugen

Kalvsteg Grove Fritter
Uge 42

Rosastegt kalvetyksteg 

– med bearnaise, grove fritter samt årstiden salat

Svinekaeber
Uge 43

Braiseret svinekæbe

- svampe, syltede svampe, pasta samt sauce lavet på braiseringslage

Bordbestilling til restauranten

Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. 

Book et værelse

Ønsker du at reservere værelse, kan du ringe til os direkte på tlf. 88 82 16 66 eller sende en forespørgsel.

Husmandskost - Dagens Ret

Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Mad ud af huset

Vi leverer gerne mad ud af huset til dit arrangement.