Restaurant og bespisning

Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. Vi respekterer både råvarer, håndværket og lægger alt vores kærlighed i tilberedningen af disse.

Køkkenet tager udgangspunkt i det klassiske og kombinerer det med moderne teknikker. Hos os er smagen i centrum og vi søger at bruge de bedste råvarer årstiden byder på.

Velbekomme!

Bredehus Bordbestilling Top
Fregat1
11544 Bredehus 039
11544 Bredehus 037
Okserilette (1)
Alle forretter er serveret med hjemmebagt brød og smør

Forret

1. Okserillette - 115,-

Okserillette med estragon mayonnaise, sprød svin, syltet selleri samt friske urter.

2. Jomfruhummer - 145,-

Stegt jomfruhummer med karamelliseret selleripuré, syrlig brunet smør samt chips.

3. Svampe Consommé - 105,-

Svampe consommé med syltede svampe, friteret kapers samt confiteret æggeblomme.

Kulmule
Max. 3 forskellige hovedretter pr. bord

Hovedretter

1. Burger - 175,-

Brioche bolle med bøf af hakket oksekød. Hertil hjemmerørt bacon-citronmayonnaise, semi driede tomat, hjemmesyltet rødløg, salat, havartiost samt grove fritter og hjemmerørt aioli.

2. Kulmule - 235,-

Meunier stegt kulmule med grillet pak choi, syltede fennikel, nødder samt pasta vendt i sauce supreme.

3. Boeuf Onglet - 295,
(Serveres medium/rød medmindre andet er bestilt)

Med sauce bordelaise, grove fritter samt "mormor salat" med tilhørende dressing.

4. Klassikeren - 235,-

Wienerschnitzel af kalveinderlår med pommes sauté, ærter, “dreng” og skysauce.

5. Blomkål (V) - 175,-

Friteret blomkål med blomkålspuré, ristede hasselnødder, syltet selleri samt asiatisk kokossauce.

 

Blommetrifili 1

Desserter

1. Chokoladekage - 115,-

Chokoladekage med espressokaramel, syltede kirsebær samt kirsebærsorbet.


2. Baked Alaska - 115,-

Chokoladebund med dagens sorbet overtrukket med brændt margens og Cointreau.


3. Blomme trifli - 95,-

Hjemmelavet blommekompot med vaniljecreme samt havre crumble.


Lidt for sjov

4. Hjemmelavet petit fours - 35,-

5. Irish Coffee (3,5cl whiskey) - 75,-

Pandekager (1)

Børnemenu

1. Kylling nuggets - 75,-

- med fritter, remoulade og ketchup

2. Hjemmelavet kødsovs - 75,-

- med pasta og grønsager

3. 3 stk frikadeller - 95,-

- med hvide kartofler, skysauce samt grønt 

 

Børnedesserter:

1. Hjemmelavet vaniljeis med chokoladesauce - 65,-

2. 2 stk pandekager med vaniljeis og chokoladesauce - 75,-

Bestil bord

Send en forespørgsel på bord reservation.

Bordbestilling til restauranten

Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. 

Book et værelse

Ønsker du at reservere værelse, kan du ringe til os direkte på tlf. 88 82 16 66 eller sende en forespørgsel.

Husmandskost - Dagens Ret

Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Mad ud af huset

Vi leverer gerne mad ud af huset til dit arrangement.