Restaurant og bespisning
Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. Vi respekterer både råvarer, håndværket og lægger alt vores kærlighed i tilberedningen af disse.
Køkkenet tager udgangspunkt i det klassiske og kombinerer det med moderne teknikker. Hos os er smagen i centrum og vi søger at bruge de bedste råvarer årstiden byder på.
Velbekomme!

Alle forretter er serveret med hjemmebagt brød og smør
Forret
1. Breasaola - 115,-
Breasaola med fermenteret hvidløg, olivenolie samt havgus
2. Jomfruhummer - 145,-
Stegt jomfruhummer med karamelliseret selleripuré, syrlig brunet smør samt chips.
3. Jordskokkesuppe - 105,-
Jordskokkesuppe med stegt chorizo samt variation af jordskokker.

Max. 3 forskellige hovedretter pr. bord
Hovedretter
1. Burger - 175,-
Potatobun med bøf af hakket oksekød. Hertil hjemmerørt portobellomayonnaise, stegt østershatte, hjemmesyltet rødløg, salat, havaarti samt grove pommes og hjemmerørt chilimayonnaise.
2. Brosme - 235,-
Meunier stegt brosme med gnocchi, grillet springløg samt hummersauce.
3. Oksemørbrad - 325,-
(Serveres medium/rød medmindre andet er bestilt)
Med sauce bordelaise, grove fritter samt "mormor salat" med tilhørende dressing.
4. Klassikeren - 235,-
Wienerschnitzel af kalveinderlår med pommes sauté, ærter, “dreng” og skysauce.
5. Dalh (V) - 165,-
Indisk gryderet med røde linser og masser af lækre krydderier samt vegansk fraiche og brød.
6. Dagens salat - 135,-
Spørg tjener for dagens variation.

Desserter
1. Tiramisu - 105,-
Den klassiske dessert fra det italienske køkken.
2. Høbagt æble - 115,-
Høbagt æble med syltet æble, gærkaramel, hvidt chokoladeskum samt æblesorbet.
3. 3 slags ost - 125,-
3 slags Unika oste med tilbehør.
Lidt for sjov
4. Sødt - 35,-
5. Irish Coffee (3,5cl whiskey) - 75,-

Børnemenu
1. Kylling nuggets - 95,-
- med fritter, remoulade og ketchup
2. Hjemmelavet kødsovs - 95,-
- med pasta og grønsager
3. 3 stk frikadeller - 95,-
- med pommes, ketchup, remo samt grønt
Børnedesserter:
1. Hjemmelavet vaniljeis med chokoladesauce - 75,-
2. 2 stk pandekager med vaniljeis og chokoladesauce - 85,-
Bestil bord
Send en forespørgsel på bord reservation.
Bordbestilling til restauranten
Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus.
Book et værelse
Ønsker du at reservere værelse, kan du ringe til os direkte på tlf. 88 82 16 66 eller sende en forespørgsel.
Husmandskost - Dagens Ret
Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.
Mad ud af huset
Vi leverer gerne mad ud af huset til dit arrangement.