Restaurant1

Julebuffet

Forret

  • Sild med karrysalat og løg
  • Hjemmelavet laksemousse
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Bresaola med kerner, fermenteret hvidløg, olivenolie samt ost

Hovedret

  • Rosastegt andebryst med appelsin/kål salat
  • Ribensteg med hjemmesyltet rødkål samt skysauce
  • Medister og frikadeller med julekål, rødbeder, kanel og sennep

Dessert

  • Ris alamande med lun kirsebærsauce
  • Kanelkage med espressocreme

Tilkøb af fiskefilet 

Der serveres rugbrød og surdejsbrød samt smør til buffen

 

Andre Mad ud af Huset muligheder

Bordbestilling til restauranten

Respekt, kærlighed og råvarer er 3 vigtige ord til at definere køkkenet på Hotel Bredehus. 

Book et værelse

Ønsker du at reservere værelse, kan du ringe til os direkte på tlf. 88 82 16 66 eller sende en forespørgsel.

Husmandskost - Dagens Ret

Portionerne er store og der nok af det hele til de sultne husmænd.

Mad ud af huset

Vi leverer gerne mad ud af huset til dit arrangement.